Υγεία

26 Ιουνίου 2024 09:45

Σελίν Ντιόν: Η στιγμή που παθαίνει κρίση και δεν μπορεί να ελέγξει το σώμα της (βίντεο)

Η Καναδή τραγουδίστρια πάσχει από ένα σπάνιο αυτοάνοσο το οποίο επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί μεταξύ άλλων δυσκαμψία καοι σπασμούς .

Σελίν Ντιόν: Η στιγμή που παθαίνει κρίση και δεν μπορεί να ελέγξει το σώμα της (βίντεο)
-

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που η Σελίν Ντιόν υπομένει μία αγωνιώδη δεκάλεπτη κρίση, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Σε αυτό το απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει την μάχη της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, η Καναδή τραγουδίστρια εμφανίζεται να περνάει την κρίση, ξαπλωμένη, κλαίγοντας από τους πόνους και χωρίς να έχει την δυνατότητα να ελέγξει το σώμα της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, της χορηγείται ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πολλαπλών σπασμών σε πάσχοντες από τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο "I am: Celine Dion" επικεντρώνεται στην καριέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας, τα επιτεύγματά της και την μάχη που δίνει με το σπάνιο αυτοάνοσο, με το οποίο διαγνώστηκε το 2022. 


Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Αργεντινή και Καναδάς συνέχισαν με νίκες (βίντεο)

Τζούλιαν Ασάνζ: Επιστρέφει στην Αυστραλία ο ιδρυτής του WikiLeaks (εικόνες)

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η έναρξη της δίκης, τα δύο αδέλφια και το έμβασμα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)