Κοινωνία

25 Ιουνίου 2024 17:37 Τελευταία ενημέρωση : 28 Ιουνίου 2024 10:38

Missing alert για την εξαφάνιση 58χρονου

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του άτυχου άνδρα. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing alert για την εξαφάνιση 58χρονου
-

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές μετά από την εξαφάνιση του 58χρονου Παναγιώτη Κωτσιόπουλου από την Κατερίνη Πιερίας.

Επειδή προέκυψε πιο πρόσφατη φωτογραφία του ενήλικου, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην αναδημοσίευση της εξαφάνισης.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρει τα εξής:

Στις 24/06/2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την Κατερίνη ο Κωτσιόπουλος Παναγιώτης, 58 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 25/06/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Κωτσιόπουλος Παναγιώτης έχει ύψος 1.87 μ., ζυγίζει 108 κιλά, έχει μαύρα μάτια και κοντά άσπρα μαλλιά. Φορούσε μπεζ παντελόνι, τιρκουάζ μπλούζα και καφέ παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία - Τσίπρας: Ζοφερές συνέπειες στα Βαλκάνια, αν αθετηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών

Meta - AI: Τα προσωπικά δεδομένα, η τεχνητή νοημοσύνη και η... θύελλα μετά τις νομικές “τρύπες” στα social media για την προστασία τους

“Thessaly Evros Pass”: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις, τα ποσά και οι δικαιούχοι


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)