Κόσμος

24 Ιουνίου 2024 15:35

Πριγκίπισσα Άννα: Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ατύχημα με άλογο

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Παραμένει στο Νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ. Πως έγινε το ατύχημα.

Πριγκίπισσα Άννα: Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ατύχημα με άλογο
-

Η πριγκίπισσα Άννα υπέστη «μικρό τραυματισμό και διάσειση» και διακομίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο. Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Ισαάκ Καρυπίδης.

Το παλάτι στην ανακοίνωση του δε δίνει λεπτομέρειες για το περιστατικό απλά περιορίζεται να πει πως «Η βασιλική πριγκίπισσα υπέστη ελαφρά τραύματα και διάσειση μετά από ένα περιστατικό στο κτήμα Gatcombe Park χθες το απόγευμα… Παραμένει στο Νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ, ως προληπτικό μέτρο για παρακολούθηση.  Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα».

Τέλος στην ανακοίνωση του παλατιού επισημαίνεται πως, «Ο βασιλιάς ενημερώνεται συνεχώς και μαζί με όλη τη βασιλική οικογένεια στέλνει την πιο θερμή του αγάπη και ευχές στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η πριγκίπισσα Άννα είχε ένα ατύχημα με άλογο, πιθανότατα έπειτα από πτώση. Η εφημερίδα Sun αναφέρει πως η πριγκίπισσα Άννα έχει υποστεί διάσειση, καθώς το άλογο εικάζεται ότι τη χτύπησε στο κεφάλι με τα πόδια ή με το κεφάλι του.

Τροχαίο: 20χρονος σκοτώθηκε μετά από γλέντι

Ενδοοικογενειακή βία: Γνωστός δικηγόρος φέρεται να ξυλοκόπησε την ασκούμενη και σύντροφό του

Ενδοοικογενειακή βία - Φλωρίδης: Τι καημός έχει πιάσει τους δικηγόρους και αντιδρούν; (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)