Celebrity

02 Ιουλίου 2024 11:00

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Είχα μεγάλη αγωνία, όταν τον πήρα τηλέφωνο μετά την πρεμιέρα τον ρώτησα..."

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Είχα μεγάλη αγωνία, όταν τον πήρα τηλέφωνο μετά την πρεμιέρα τον ρώτησα..."

-

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επέστρεψε και πάλι στο θέατρο μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Η καλοκαιρινή περιοδεία της θεατρικής παράστασης "Μπαμπάδες με ρούμι" ξεκίνησε στις 30 Ιουνίου από το Βεάκειο Θέατρο, με τον ηθοποιό να ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Το πρωί της Τρίτης η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στη θεατρική επιστροφή του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, αποκαλύπτοντας τι του είπε στο τηλέφωνο.

"Και εγώ τον ρώτησα τον Χρήστο πώς νιώθει. Όταν έχεις περάσει κάτι τέτοιο, έχεις και την αγωνία αν θα είναι όλα καλά. Τον ρώτησα και εγώ όταν μου είπε ότι θα κάνει την περιοδεία. Στην αρχή τρόμαξα και είπα να ρωτήσουμε τους γιατρούς. Κάναμε τις εξετάσεις.

Όταν τον πήρα τηλέφωνο μετά την πρεμιέρα τον ρώτησα πως ένιωσε. Είχα μεγάλη αγωνία να μάθω και ήταν πάρα πολύ συγκινημένος. Δεν ξέρεις πως ο καθένας το αντιλαμβάνεται αυτό, όταν επιστρέφει σε αυτό που αγαπάει μετά από κάτι τόσο σοβαρό. Νομίζω ότι τώρα τα δίνει επί 100 όλα" τόνισε η Δανάη Μπάρκα.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)