Αθλητικά

24 Ιουνίου 2024 09:32 Τελευταία ενημέρωση : 24 Ιουνίου 2024 11:03

Τροχαίο - Ηγουμενίτσα: Θρήνος για τον τερματοφύλακα που σκοτώθηκε την Κυριακή (εικόνες)

Ο άτυχος νέος έπαιζε σε τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο. Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία αδυνατεί να αποδεχθεί τον αιφνίδιο χαμό του.

Τροχαίο - Ηγουμενίτσα: Θρήνος για τον τερματοφύλακα που σκοτώθηκε την Κυριακή (εικόνες)
-

Τερματοφύλακας σε τοπική ομάδα της Ηγουμενίτσας ήταν ο 31χρονος ο οποίος σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στην Ηγουμενίτσα νωρίς το πρωί της Κυριακής 23.06. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον 31χρονο Χρήστο Σταυρόπουλο ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕ Κρανούλας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας, όταν το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο άτυχος 31χρονος με συνεπιβάτη έναν 34χρονο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη. Ο 34χρονος συνεπιβάτης του οχήματος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ομάδας του άτυχου Χρήστου

«Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε… Η οικογένεια μας σήμερα έγινε πιο φτωχή. Λόγια δεν υπάρχουν. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό παράδεισο Χρηστάρα μας» ανέφερε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΑΕ Κρανούλας, για τον θάνατο του Χρήστου Σταυρόπουλου.

Ειδήσεις σήμερα

“Thessaly & Evros Pass 2024”: Η πλατφόρμα, οι αιτήσεις και οι δικαιούχοι

Τρομοκρατική επίθεση - Νταγκεστάν: Σκοτώθηκαν ιερέας και δεκάδες αστυνομικοί (βίντεο)

Copa America: Οι ΗΠΑ “καθάρισαν” την Βολιβία (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)