Αθλητικά

24 Ιουνίου 2024 07:17

Copa America: Η Ουρουγουάη “πάτησε” τον Παναμά (βίντεο)

Εμφατική νίκη της Ουρουγουάγης, που από το 2011 δεν έχει βρεθεί στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης μεταδίδονται απευθείας από το ANT1+

Copa America: Η Ουρουγουάη “πάτησε” τον Παναμά (βίντεο)
-

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και μία κυριαρχική εμφάνιση, η Ουρουγουάη μπήκε με το δεξί στο Κόπα Αμέρικα.

Με σκόρερ τους Μαξιμιλιάνο Αραούχο, Ντάργουιν Νούνιες και Ματίας Βίνια, η Ουρουγουάη επικράτησε 3-1 του Παναμά για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Copa America.


Στο άλλο παιχνίδι του τρίτου ομίλου, οι ΗΠΑ επικράτησαν άνετα της Βολιβίας.

Έχοντας ως στόχο το 16ο τρόπαιο στη διοργάνωση, οι Ουρουγουανοί πραγματοποίησαν μία κυριαρχική εμφάνιση, έχοντας 20 σουτ, επτά από αυτά στην εστία των Παναμέζων, οι οποίοι κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Μάικλ Μουρίγιο.

Ο αγώνας έγινε στο Hard Rock Stadium, έδρα των Miami Dolphins στο NFL, ένα από τα γήπεδα που έχουν επιλεχθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Επόμενο παιχνίδι για την Ουρουγουάη είναι τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο East Rutherford του Νιού Τζέρσεϊ, απέναντι στη Βολιβία, ενώ οι ΗΠΑ θα παίξουν με τον Παναμά στην Ατλάντα.

Η «σελέστε» έχει 15 κατακτήσεις στο Κόπα Αμέρικα, όσες και η προηγούμενη νικήτρια Αργεντινή, αλλά δεν έχει περάσει ποτέ στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μετά την τελευταία της κατάκτηση το 2011!

Κόπα Αμέρικα - Ουρουγουάη - Παναμάς

Κόπα Αμέρικα - Ουρουγουάη - Παναμάς

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.


Ειδήσεις σήμερα:

“Thessaly & Evros Pass 2024”: Η πλατφόρμα, οι αιτήσεις και οι δικαιούχοι

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο για τέταρτη φορά

Του Αγίου Πνεύματος: Τι γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)