Αθλητικά

24 Ιουνίου 2024 06:36

Copa America: Οι ΗΠΑ “καθάρισαν” την Βολιβία (βίντεο)

Οι "οικοδέσποινες" Ηνωμένες Πολιτείες φρόντισαν από την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου να γίνουν φαβορί για πρόκριση στο Κόπα Αμέρικα, που μεταδίδεται απευθείας από το ANT1+

Copa America: Οι ΗΠΑ “καθάρισαν” την Βολιβία (βίντεο)
-

Κάνοντας ότι ήθελαν σε όλη τη διάρκεια του ματς, οι ΗΠΑ νίκησαν 2-0 την κακή Βολιβία στο Ντάλας για την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του φετινού Copa America που φιλοξενούν στα γήπεδα του MLS.

Έτσι, μπήκαν με το «δεξί» στη διοργάνωση κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν δημιούργησε ούτε μια σοβαρή ευκαιρία, σε αντίθεση με τις πολλές που έχασαν οι παίκτες του Γκρεγκ Μπερχάλτερ.

Σκόρερ των Αμερικανών ήταν οι Πούλισικ στο 3’ και Μπαλογκάν στο 43΄.

Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν δυνατά και μόλις στο 3’ ο Πούλισικ με καταπληκτικό βολέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της βολιβιανής εστίας κι έκανε το 1-0 για τους «οικοδεσπότες», σημειώνοντας το 30ό του γκολ σε 69 εμφανίσεις με το εθνόσημο. Στη συνέχεια, η τετράδα των Πούλισικ, Μπολογκάν, Γουεά και ΜακΚένι δημιουργούσε καταστάσεις, με αποκορύφωμα την τεράστια ευκαιρία του γιου του πρώην διεθνούς Λιβεριανού επιθετικού στο πρώτο δεκάλεπτο.


Οι Βολιβιανοί δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να απειλήσουν την εστία των Αμερικανών, οι οποίοι είχαν νέα σημαντική ευκαιρία στο 36’ με τον Μπαλογκάν. Τελικά, στο 43’ ο 22χρονος επιθετικός της Μονακό δέχτηκε την ωραία μπαλιά του Πούλισικ και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, σημειώνοντας το τέταρτό του γκολ σε 11 αγώνες με το εθνόσημο.


Οι Βολιβιανοί έκαναν τρεις αλλαγές στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο, όμως οι Αμερικανοί επανέκτησαν την κυριαρχία και δημιουργούσαν ευκαιρίες, ενώ τους ακυρώθηκε γκολ μέσω VAR ως οφσάιντ. Οι συνεχόμενες αλλαγές έφερναν συνεχώς στην επίθεση τους Αμερικανούς, οι οποίοι «ανέβαζαν στροφές» σιγά-σιγά και πλησίαζαν συνεχώς στο 3-0 κόντρα σε ένα εντελώς εκτός αγώνα αντίπαλο με πρωταγωνιστή και μοιραίο παίκτη τους τον Πέπι.

Ο Πέπι έχανε ευκαιρίες, αφού έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Βισκάρα που έπιανε τα άπιαστα μετά το 70’, αφού, παρά τη διαχείριση του Γκρεγκ Μπερχάλτερ, οι «οικοδεσπότες» έβρισκαν τους διαδρόμους για να δημιουργούν συνεχώς ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, αλλά το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.


Ειδήσεις σήμερα:

“Thessaly & Evros Pass 2024”: Η πλατφόρμα, οι αιτήσεις και οι δικαιούχοι

Του Αγίου Πνεύματος: Τι γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία

Βόρεια Μακεδονία: Η κυβέρνηση Μίτσκοσκι έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)