Κοινωνία

23 Ιουνίου 2024 18:49 Τελευταία ενημέρωση : 23 Ιουνίου 2024 19:52

Πατέρας Λύτρα: Το θύμα έδωσε αφορμή, ο γιος μου ποτέ δεν θα βιαιοπραγούσε

Αίσθηση εχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πατέρα του γνωστού δικηγόρου, οι οποίες εξάλλου έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις δικές του δημόσιες τοποθετήσεις.

Πατέρας Λύτρα: Το θύμα έδωσε αφορμή, ο γιος μου ποτέ δεν θα βιαιοπραγούσε
-

Τη δική του ερμηνεία για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην οποία εμπλέκεται ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, έδωσε την Κυριακή ο πατέρας του Μανόλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό τάδε και σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως η νύφη του Σοφία Πολυζωγοπούλου «έδωσε αφορμή» και πως «ο γιος του δεν θα βιαιοπραγούσε ποτέ».

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε; Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Λύτρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι εν αντιθέσει με τις δηλώσεις του πατέρα του, ο Απόστολος Λύτρας έχει ομολογήσει την πράξη του, ζητώντας συγγνώμη γι’ αυτήν.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τον 18χρονο Κωνσταντίνο - “Ήταν από νωρίς στη βιοπάλη...”

Τραμπ: Θέλετε να κρατήσετε το όπλο σας; Είστε Χριστιανοί; Να πάτε να με ψηφίσετε!

Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του! (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)