Αθλητικά

23 Ιουνίου 2024 13:19 Τελευταία ενημέρωση : 23 Ιουνίου 2024 20:03

Copa America 2024: Ο Αρτεάγκα λύτρωσε το Μεξικό και η Βενεζουέλα σόκαρε τους πάντες (βίντεο)

Συγκινήσεις και εντυπωσιακές φάσεις επεφύλασσαν τα πρώτα παιχνίδια του β΄ ομίλου του Κόπα Αμέρικα, που μεταδίδεται απευθείας από το ANT1plus.

Copa America 2024: Ο Αρτεάγκα λύτρωσε το Μεξικό και η Βενεζουέλα σόκαρε τους πάντες (βίντεο)
-

Του Γιώργου Ανανίδα

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν τα δύο ματς της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, με τον Αρτεάγκα να δίνει τη νίκη στο Μεξικό με μία «βολίδα», την ώρα που η Βενεζουέλα έκανε την έκπληξη και επικράτησε του Εκουαδόρ με ανατροπή.

Εκουαδόρ – Βενεζουέλα 1-2

Η ομάδα του Φέλιξ Σάντσεθ είχε άσχημο ξεκίνημα στο ματς, με τον αρχηγό τους, Ένερ Βαλέντσια να δέχεται κόκκινη κάρτα στο 22’ για χτύπημα με τις τάπες.

Ωστόσο, η «Λα Τρι» δεν πτοήθηκε και βρήκε το τέρμα στο 40’ με τον Τζέρεμι Σαριμέντο ο οποίος βρέθηκε την ιδανική στιγμή στην μεγάλη περιοχή για να εκτελέσει.

Η Βενεζουέλα, όντας το μεγάλο outsider, εξέπληξε τους πάντες και βγήκε στο δεύτερο μέρος αποφασισμένη να πάρει κάτι από το ματς.

Έτσι και έγινε, καθώς η ομάδα του Φερνάντο Μπατίστα σκόραρε δύο φορές σε διάστημα 10 λεπτών.

Ο Τζόντερ Κάντις το ματς στα ίσα στο 64’ με όμορφο πλασέ στην κλειστή γωνία του Ντομίνγκες.

Ακριβώς 10 λεπτά μετά, ο Μπέλο ολοκλήρωσε την ανατροπή, παίρνοντας το ριμπάουντ μίας απόκρουσης, χαρίζοντας έτσι στη Βενεζουέλα τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς ενόψει τη συνέχειας του 2ου ομίλου.

Μεξικό – Τζαμάικα 1-0

Σε ένα παιχνίδι που ήταν εξαιρετικά μοιρασμένο ως προς τις ευκαιρίες του στο πρώτο μέρος, οι «Σομπρέρος» ήταν εκείνοι που βρήκαν τελικά τη λύση.

Η Τζαμάικα είδε τον αστέρα της, Μιχαήλ Αντόνιο να σκοράρει με κεφαλιά, ωστόσο ο VAR είδε offside και το τέρμα ακυρώθηκε. Μετά από ακόμα μία χαμένη ευκαιρία στο 54’, η Εθνική από την Καραϊβική είδε το Μεξικό να αντεπιτίθεται και να παίρνει τα ηνία του ματς.

Με 20 λεπτά να απομένουν, ο Αρταέγκα είχε έμπνευση και εξαπόλυσε μία βολίδα που έκανε τον ανήμπορο Γουέιτ να πέσει για τη… φωτογραφία.

  • Όλα όλα τα βίντεο και οι φάσεις του αγώνα είναι αναρτημένα στο antenna.gr/copaamerica2024

Το Μεξικό έκανε επί της ουσίας τη δουλειά του όντας το φαβορί και τώρα βρίσκεται σε ισοβαθμία με τη Βενεζουέλα. Αλλά το Εκουαδόρ μπαίνει σε σοβαρές περιπέτειες και θα χρειαστεί οπωσδήποτε νίκη με τη Τζαμάικα την επόμενη αγωνιστική, για να κυνηγήσει την πρόκριση στους «8».

Οι επόμενες αναμετρήσεις Copa America 2024 αφορούν στον 3ο όμιλο, με τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν τη Βολιβία στη 01:00, την ώρα που η Ουρουγουάη κοντράρεται με τον Παναμά στις 04:00. Η πρώτη αναμέτρηση θα προβληθεί στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1, ενώ η δεύτερη στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Κόπα Αμέρικα - Εκουαδόρ - Βενεζουέλα

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδοσφαιριστής σε τροχαίο με μηχανή (βίντεο)

Ανδρέας Παπανδρέου: η ζωή και το έργο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ που πέθανε σαν σήμερα

Euro 2024: Κοριτσάκι άγγιξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο... για να πιστέψει πως είναι αληθινός (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)