Αθλητικά

23 Ιουνίου 2024 06:36 Τελευταία ενημέρωση : 23 Ιουνίου 2024 09:12

Copa America: Η Βενεζουέλα “τούμπαρε” το Εκουαδόρ (βίντεο)

Νίκη με ανατροπή για την Βενεζουέλα, στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα, κόντρα στην ομάδα του Ισημερινού, στο πρώτο από τα δύο ματς της ημέρας στην διοργάνωση, οι αγώνες της οποίας μεταδίδονται απευθείας από το ANT1+

Copa America: Η Βενεζουέλα “τούμπαρε” το Εκουαδόρ (βίντεο)
-

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Copa America 2024 η Βενεζουέλα, σε έναν αγώνα που προβλήθηκε σε απευθείας μετάδοση από το ANT1+.

Στην πρεμιέρα της στον Β' Όμιλο της διοργάνωσης, νίκησε 2-1 με ανατροπή το Εκουαδόρ των 10 παικτών, κάνοντας θετικό ξεκίνημα.

Στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο όμιλο, η Βενεζουέλα βρέθηκε πίσω στο σκορ από το Εκουαδόρ των 10 παικτών, όμως με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στο θεσμό.

Κόπα Αμέρικα - Εκουαδόρ - Βενεζουέλα

Τα πράγματα για τον Ισημερινό ξεκίνησαν άσχημα στο ματς αφού μόλις στο 22' ο Ένερ Βαλένσια είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο την ομάδα του.

Ωστόσο στο 40', η ομάδα του Φέλιξ Σάντσεθ προηγήθηκε στο σκορ, όταν ο Σαρμιέντο μετά από σουτ του Παές, πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε η δυναμική αντεπίθεση από την Βενεζουέλα.

Μετά από δυο πολύ καλές ευκαιρίες, από τους Ροντόν και Ματσίς, η ομάδα του Φερνάντο Μπατίστα κατέκτησε την νίκη, χάρη σε τέρματα των Καντίς (64') και Μπέγιο (74'), που διαμόρφωσαν το τελικό 2-1.

Δύσκολη νίκη στο Χιούστον και για το Μεξικό του βασικού Ορμπελίν Πινέδα. Ο άσος της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός στα 68' λεπτά που αγωνίστηκε απέναντι στη Τζαμάικα δημιουργώντας αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, ήρθε το γκολ στο 69'. Ήταν μια ενέργεια του Ρόμο ο οποίος πέρασε στον Αρτεάγα και αυτός με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Γουόλτε για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Όλα όλα τα βίντεο και οι φάσεις του αγώνα είναι αναρτημένα στο antenna.gr/copaamerica2024

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριακή της Πεντηκοστής: Τι γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία

Τραμπ: Θέλετε να κρατήσετε το όπλο σας; Είστε Χριστιανοί; Να πάτε να με ψηφίσετε!

Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του! (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)