Κοινωνία

22 Ιουνίου 2024 06:50 Τελευταία ενημέρωση : 22 Ιουνίου 2024 11:40

Missing alert για 32χρονη

Που εντοπίστηκαν τελευταία φορά τα ίχνη της γυναίκας. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing alert για 32χρονη
-

Ώρες αγωνίας ζουν συγγενείς και φίλοι μιας 32χρονης που εξαφανίστηκε από την Θεσσαλονίκη, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές που την αναζητούν, ζητώντας και την βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό της.

Σε ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" αναφέροντα τα εξής:

"Στις 19/06/2024, μεσημεριανές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Παναϊλίδου Στυλιανή 32 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παναϊλίδου Στυλιανής στις 22/06/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παναϊλίδου Στυλιανή έχει ύψος 1,64 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση, για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ". 

Νεότερη ενημέρωση

Η περιπέτεια της Στυλιανής Παναϊλίδου, 32 ετών, έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν, καθώς επικοινώνησε με τους οικείους της και είναι καλά στην υγεία της.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Σταμνά: Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκαν επιβάτες αυτοκινήτου

Καιρός - Σάββατο: Ζέστη και τοπικές μπόρες

Φωτιά στην Ύδρα από πυροτεχνήματα που έριξαν επιβάτες σκάφους (εικόνες)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)