Κοινωνία

21 Ιουνίου 2024 16:21

Συνελήφθη υπάλληλος τράπεζας για πλαστογραφία

Η 56χρονη πλαστογραφούσε τραπεζικά έγγραφα, προκειμένου να εισπράξει και να ιδιοποιηθεί από τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών χρηματικά ποσά.

Συνελήφθη υπάλληλος τράπεζας για πλαστογραφία
-

Στη σύλληψη μιας 56χρονης για πλαστογραφία και απάτες προχώρησε η αστυνομία. Η 56χρονη, η οποία εργάζεται ως υπάλληλος τράπεζας, πλαστογραφούσε τραπεζικά έγγραφα προκειμένουν να εισπράξει χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς πελάτων. Μάλιστα η συλληφθείσα, έπειθε τους πελάτες της τράπεζας να επενδύσουν σε διάφορα χρηματοοικονομικά προγράμματα, και στη συνέχεια πλαστογραφούσε τα παραστατικά μεταξύ άλλων ιδιοποιούνταν παράνομα. 

Συνελήφθη 56χρονη ημεδαπή διωκόμενη για απάτες και πλαστογραφία

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (20-6-2024) στο Παγκράτι, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 56χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης δέκα (10) ετών, για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, η 56χρονη ως υπάλληλος τραπεζικού ιδρύματος, πλαστογραφούσε τραπεζικά έγγραφα, προκειμένου να εισπράξει και να ιδιοποιηθεί από τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών χρηματικά ποσά.  

Επιπλέον, εκμεταλλευόμενη την υπαλληλική της ιδιότητα έπειθε τους πελάτες να επενδύσουν σε διάφορα χρηματοοικονομικά προγράμματα, υποσχόμενη μεγάλες αποδόσεις. Στη συνέχεια πλαστογραφούσε τραπεζικά παραστατικά και προέβαινε σε αναλήψεις χρηματικών ποσών από τους λογαριασμούς των πελατών, τα οποία είτε κατέθετε σε λογαριασμούς πελατών, οι οποίοι είχαν ζημιωθεί από τις επενδύσεις που τους είχε υποδείξει, είτε τα ιδιοποιούνταν παράνομα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. 

Ειδήσεις σήμερα:

Διασύνδεση των POS με τις Ταμειακές Μηχανές - ΑΑΔΕ: 22 ερωτήσεις και απαντήσεις

ΗΠΑ: Τρανς δολοφόνησε τους γονείς της, που αντιδρούσαν στην φυλομετάβασή της (βίντεο)

Copa America: Ο “Μέσι” χάρισε την πρώτη νίκη στην Αργεντινή (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)