Κοινωνία

21 Ιουνίου 2024 12:37

Θεσσαλονίκη: Ο εγκλωβισμός του παιδιού και η… αφηρημάδα της μητέρας

Στιγμές αγωνίας έζησε ένα αγοράκι ηλικίας 2,5 ετών, όταν κατά λάθος η μητέρα του το κλείδωσε μέσα σε αυτοκίνητο επί μισή ώρα. Πώς απεγκλωβίστηκε.

Θεσσαλονίκη: Ο εγκλωβισμός του παιδιού και η… αφηρημάδα της μητέρας
-

Στιγμές πανικού έζησε την Πέμπτη ένα νήπιο 2,5 ετών στην Θεσσαλονίκη το οποίο κλειδώθηκε κατά λάθος για μισή ώρα μέσα σε αυτοκίνητο από τη μητέρα του. Η κλήση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, με τους πυροσβέστες να αναγκάζονται να σπάσουν ένα από τα παράθυρα του οχήματος, προκειμένου να απεγκλωβίσουν σώο το μικρό αγοράκι.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα της Πέμπτης όταν μία γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της στην οδό Νικολάου Γερμανού απέναντι από τη ΧΑΝΘ, στο κέντρο της πόλης. Η γυναίκα αφού έσβησε τον κινητήρα, άφησε τα κλειδιά στο ταμπλό, βγήκε από το όχημα, αφηρημένη έκλεισε τη δική της πόρτα και κατευθύνθηκε προς την πίσω πόρτα για να περισυλλέξει το γιο της από το παιδικό κάθισμα στο οποίο καθόταν. Τότε έντρομη διαπίστωσε ότι λόγω της θέσης των κλειδιών στο ταμπλό είχε ενεργοποιηθεί το αυτόματο κλείδωμα και είχαν κλειδωθεί όλες οι πόρτες, με το αγοράκι της να εγκλωβίζεται μέσα και την ίδια να αδυνατεί να το πλησιάσει. Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έμεινε εγκλωβισμένο για 30 λεπτά μέσα στο αυτοκίνητο και με τα παράθυρα κλειστά.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασύνδεση των POS με τις Ταμειακές Μηχανές - ΑΑΔΕ: 22 ερωτήσεις και απαντήσεις

Copa America: Ο “Μέσι” χάρισε την πρώτη νίκη στην Αργεντινή (εικόνες)

ΗΠΑ: Τρανς δολοφόνησε τους γονείς της, που αντιδρούσαν στην φυλομετάβασή της (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)