Κοινωνία

21 Ιουνίου 2024 11:31

Χειροπέδες σε γνωστό τράπερ για οπλοκατοχή

Πού και πότε πραγματοποιήθηκαν, ο εντοπισμός και η σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή. Ποια κατηγορία του απαγγέλθηκε και ποια η συνέχεια της ποινικής διαδικασίας.

Χειροπέδες σε γνωστό τράπερ για οπλοκατοχή
-

Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή της τραπ μουσικής για παράνομη οπλοκατοχή προχώρησαν αστυνομικοί, τη νύχτα της Πέμπτης 20 προς Παρασκευή 21.06 και ώρα 01.00.

Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Τεπελενίου και Καλπακίου στην περιοχή του Καματερού, ο νεαρός τράπερ στο πλαίσιο τυχαίου ελέγχου της ΟΠΚΕ βρέθηκε να έχει στην κατοχή του χωρίς την απαραίτητη νόμιμη άδεια, ένα πιστόλι τύπου Grand Power και 7 φυσίγγια. Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Καματερού.

Ο νεαρός είχε συλληφθεί με την ίδια κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής άλλες δύο φορές το έτος 2022. Την πρώτη φορά, τον Μάιο 2022, είχε συλληφθεί στην περιοχή του Μπουρναζίου. Είχε υποστηρίξει ότι το όπλο δεν ήταν δικό του αλλά του φίλου του με τον οποίο ήταν μαζί στο αυτοκίνητο, και ότι θα το χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα ενός video clip, ενώ με ανάρτησή του στο Instagram είχε προκαλέσει σχόλια, λέγοντας πως «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι». Ο εισαγγελέας είχε ασκήσει εις βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, και είχε παραπεμφθεί για δίκη στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Τη δεύτερη φορά και συγκεκριμένα το Νοέμβριο 2022, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψή του ώρα 04.15 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ιάκχου και Περσεφόνης κοντά στην Πλατεία Ομονοίας. Ο τραγουδιστής βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με τρεις ακόμα επιβάτες και σε τυχαίο έλεγχο που του έγινε, εντοπίστηκε μέσα στο όχημα όπλο, για το οποίο δεν κατείχε τη νόμιμη άδεια.


Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Ο “Μέσι” χάρισε την πρώτη νίκη στην Αργεντινή (εικόνες)

ΗΠΑ: Τρανς δολοφόνησε τους γονείς της, που αντιδρούσαν στην φυλομετάβασή της (βίντεο)

"Ελπίδα": Ακτινολόγος μπήκε με εγκαταλελειμμένο βρέφος στον αξονικό τομογράφο - Συγκινεί η ανάρτηση της (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)