Κοινωνία

21 Ιουνίου 2024 11:18 Τελευταία ενημέρωση : 21 Ιουνίου 2024 15:43

Κορυδαλλός - Λύτρας: Οι άλλοι δύο στο κελί, τα βιβλία και ο καβγάς με συγκρατούμενο

Με ακόμη δύο κρατούμενους βρίσκεται στο κελί της αποκαλούμενης “πτέρυγας VIP” ο Απόστολος Λύτρας. Γιατί υπήρξε ένταση με έναν από αυτούς.

Κορυδαλλός - Λύτρας: Οι άλλοι δύο στο κελί, τα βιβλία και ο καβγάς με συγκρατούμενο
-

Το πρώτο του 24ωρο στην φυλακή περνάει ο ποινικολόγος Απόστλος Λύτρας, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης πέρασε το κατώφλι τοου Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού, όπου προφυλακίστηκε για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε στη ΣΤ’ Πτέρυγα των φυλακών και «εγκαταστάθηκε» σε κελί στο οποίο υπάρχουν ακόμη δύο κρατούμενοι. Είναι η περίφημη «πτέρυγα VIP» του Κορυδαλλού με κελιά στα οποία έχουν μείνει γνωστοί πολιτικοί, επιχειρηματίες και «πρωταγωνιστές» εγκλημάτων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, όπως η δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ο Απόστολος Λύτρας ήδη πέρασε το πρώτο του βράδυ ως φυλακισμένος και πλέον ακολουθεί το πρόγραμμα του σωφρονιστικού καταστήματος, έχοντας την δυνατότητα να δέχεται επισκεπτήριο από στενούς συγγενείς και να έχει επικοινωνία με δικηγόρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας πέρασε ένα ήσυχο πρώτο βράδυ στην φυλακή, αφού ζήτησε να δανειστεί βιβλία από την βιβλιοθήκη για να περάσει τον χρόνο του. Όπως μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στο κελί πρώην κρατούμενος, όσο ήταν έγκλειστος είχε τοποθετήσει δύο κλιματιστικά, τα οποία παραμένουν σε λειτουργία στο εν λόγω κελί, το οποίο διαθέτει και δικο του χώρο παρασκευής φαγητού.

Στο κελί με τον Απόστολο Λύτρα είναι έγκλειστοι ένας επιχειρηματίας από την Αράχωβα που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες και ακόμα ένας επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Απόστολος Λύτρας

Ανάμεσα σε δύο από τους τρεις κρατούμενους υπήρξε μια μικρή ένταση, λόγω του καπνίσματος.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας από την Αράχωβα βλέποντας τον ποινικολόγο που είναι μανιώδης καπνιστής να ανάβει τσιγάρο, του είπε να μην καπνίζει στο κελί, γιατί πρόσφατα έχει κάνει επέμβαση.

«Έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες – Δεν καπνίζεις εδώ», φέρεται να του είπε προκαλώντας την αντίδραση του Λύτρα, ο οποίος ωστόσο συμμορφώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο επισκεπτήριο, τον ποινικολόγο είδαν η αδελφή του και ο δικηγόρος του.

Ειδήσεις σήμερα:

"Ελπίδα": Ακτινολόγος μπήκε με εγκαταλελειμμένο βρέφος στον αξονικό τομογράφο - Συγκινεί η ανάρτηση της (εικόνες)

Γυναικοκτονία - Αλεξανδρούπολη: Σκότωσε τη γυναίκα του με κατσαβίδι

Καστοριά - Ηλεκτροπληξία: Πέθανε γυναίκα που άγγιξε καλώδιο χλοοκοπτικού

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)