Αθλητικά

20 Ιουνίου 2024 06:35 Τελευταία ενημέρωση : 20 Ιουνίου 2024 06:49

Copa America: Σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου

Οι τηλεθεατές στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τους 32 αγώνες του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονός της Αμερικής, στο ANT1+ και στον ΑΝΤ1.

Copa America: Σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου
-

Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Αμερικής, το Copa America 2024, έρχεται από την Παρασκευή 21 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+.

Τα γήπεδα των ΗΠΑ, που σε δύο χρόνια θα φιλοξενήσουν αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι έτοιμα να υποδεχτούν την αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου της αμερικανικής ηπείρου. Οι 16 ομάδες έχουν χωριστεί σε 4 γκρουπ για τη φάση των ομίλων, με τους δύο πρώτους, να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Η πρεμιέρα της διοργάνωσης, Αργεντινή-Καναδάς, θα μεταδοθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 3:00, αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, ενώ λίγο νωρίτερα θα μεταδοθεί και η φαντασμαγορική τελετή έναρξης.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας. Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού, το ποδόσφαιρο είναι... διαφορετικό. Μαγικές ντρίμπλες, θεαματικά γκολ και πάθος που ξεχειλίζει, συνθέτουν το σκηνικό της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή υπερδυνάμεων της στρογγυλής θεάς, όπως η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή, η Βραζιλία των 5 Μουντιάλ, αλλά και παραδοσιακές δυνάμεις, όπως η Ουρουγουάη, η Χιλή, η Κολομβία, το Μεξικό και η διοργανώτρια ομάδα των ΗΠΑ.

Ενάμισι χρόνο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, ο Λιονέλ Μέσι, πηγαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφασισμένος να συνεχίσει να παίρνει τίτλους, ίσως στην τελευταία του παράσταση με τη φανέλα της «Αλμπισελέστε». Από την άλλη πλευρά, οι πρωταθλητές Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Ζούνιορ και Ροντρίγκο Γκόες, θέλουν εκδίκηση για την απώλεια του τροπαίου μέσα στο «Μαρακανά» το 2021. Επίσης, ένας άλλος γαλαξίας από σταρ του ποδοσφαίρου, ονειρεύεται να φτάσει ως το τέλος, σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο: Λουίς Σουάρες, Ντάρβιν Νούνιες, Aλφόνσο Ντέιβις, Μιγκέλ Αλμιρόν, Αλέξις Σάντσες, Μόισες Καϊσέδο, Κρίστιαν Πούλισικ, Λούις Ντίαζ αλλά και ο Oρμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της φάσης των Ομίλων

Copa America - ANT1 - ANT1+

Τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έρχονται στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Μείνετε συντονισμένοι!

  • #CopaAmericaGR
  • #CopaAmerica
  • #ant1tv
  • #ant1plus
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)