Πολιτική

13 Ιουνίου 2024 11:51

Γιάννης Λοβέρδος: Υπάρχουν και “τενεκέδες” στη ΝΔ

Τι είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για στελέχη που επιδεικνύουν αλλαζονεία. Γιατί καταφέρθηκε κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών.

Γιάννης Λοβέρδος: Υπάρχουν και “τενεκέδες” στη ΝΔ
-

Λάβρος κατά συναδέλφων του στη ΝΔ και κυρίως κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών για το εκλογικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο Κανάλι της Βουλής, ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, Γιάννης Λοβέρδος.

«Υπάρχουν και "τενεκέδες" στη ΝΔ ανάμεσα στους 158 βουλευτές», ανέφερε, στρέφοντας παράλληλα τα πυρά του και κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, λέγοντας ότι «δεν μπόρεσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες για να εκλεγούν βουλευτές».

Ο κ. Λοβέρδος, άφησε αιχμές για συγκεκριμένα πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «κάποια στελέχη είναι άξια και καλώς έχουν έρθει, ωστόσο υπήρχε κάποια η οποία έβγαινε στα πάνελ μέχρι πέρυσι και διαφωνούσαμε πολιτικά και την είδα την επομένη των εκλογών ως γενική γραμματέα υπουργείου».

«Δεν μπορεί να έχω τσακωθεί εγώ πριν ένα μήνα στον «αέρα» μαζί της και μετά να είναι γραμματέας του Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία - Σύζυγος 37χρονου: Εύχομαι να βγει πεθαμένος από την φυλακή (βίντεο)

Ηράκλειο - Βιασμός από ανήλικο: Καταγγελία 27χρονης για πρώην σύντροφο της

Βορίδης: Πρέπει να διορθωθούν πολιτικές που στενοχώρησαν τον κόσμο (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)