Κοινωνία

11 Ιουνίου 2024 10:17 Τελευταία ενημέρωση : 11 Ιουνίου 2024 17:32

Δολοφονία 11χρονης - Μάνα κατηγορούμενου: Το παιδί μου δεν έχει πειράξει ούτε μύγα, το μπλέξανε (βίντεο)

Τι είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Το Πρωινό”, η μητέρα του 37χρονου που έχει ομολογήσει την δολοφονία της ανιψιάς του, στον Πύργο. Τι υποστηρίζει για τις συνθήκες υπό τις οποίες ομολόγησε ο γιος της.

Δολοφονία 11χρονης - Μάνα κατηγορούμενου: Το παιδί μου δεν έχει πειράξει ούτε μύγα, το μπλέξανε (βίντεο)
-

«Το παιδί μου δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει ούτε μύγα δεν έχει πειράξει», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» η μητέρα του 37χρονου, που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει την δολοφονία της 11χρονης στον Πύργο, υποστηρίζοντας ότι ο γιός της είναι αθώος και πως η εμπλοκή του στην υπόθεση έχει γίνει καθώς έχει ίδιο αμάξι με εκείνον που πήρε το παιδί μαζί του και λίγο αργότερα του αφαίρεσε την ζωή.

Όπως είπε η μητέρα του 37χρονου, ο γιός της «είναι το καλύτερο παιδί. Έχει 4 παιδιά και ένα που περιμένει, η γυναίκα του θα γεννήσει τον Σεπτέμβριο. Λένε ότι τον βάρεσαν μέσα στην Ασφάλεια στον Πύργο και είπε όσο είπε».

Υποστήριξε ακόμη ότι «Το παιδί μου ειναι μάλαμα, αποκλείεται να το έχει κάνει. Το μπλέξανε το παιδί. Αυτός που πήρε το παιδί είχε ίδιο αμάξι με το παιδί μου. Το αγάπαγε το παιδί και την μητέρα του την αγάπαγε».

Αναλυτικά η συνομιλία της μητέρας του 37χρονου με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό»:

Δημοσιογράφος: Τι ακριβώς έχει συμβεί; Γιατί το έκανε αυτό ο γιός σας;

Μητέρα 37χρονου: Δεν ξέρω και εγώ, τώρα το έμαθα και έφυγα από την δουλειά.

Δημοσιογράφος: Έχετε μιλήσει μαζί του;

Μητέρα 37χρονου: Όχι, όχι προσπαθώ να πάρω την ασφάλεια και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν μου δίνουν τίποτα  πληροφορίες.

Δημοσιογράφος: Ο γιος σας έχει ξανά πράξει στο παρελθόν;

Μητέρα 37χρονου:  Όχι, όχι.  Το παιδί μου, το ξέρω απέξω και ανακατωτά. Το έχω μεγαλω εγώ η ίδια και ξέρω ότι αυτό που λένε, που γράφουν είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει. Ούτε μύγα, δεν έχει πειράξει στο παρελθόν.

Δημοσιογράφος: Έχει μπει φυλακή στο παρελθόν ή δεν ισχύουν όλα αυτά;

Μητέρα 37χρονου: Όχι. Είχε μπει για ένα μήνα μόνο, όχι για κλέψιμο και για βιασμό. Τίποτα. Για γράψιμο, για δίπλωμα είχε μπει.

Δημοσιογράφος: Τι παιδί είναι ο γιός σας;

Μητέρα 37χρονου: Είναι το καλύτερο παιδί, έχει τέσσερα παιδιά και τώρα περιμένει η γυναίκα του να γεννήσει. Πέντε παιδιά. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, σαν το σκυλί για να μην τους λείψει τίποτα.

Δημοσιογράφος: Με το εντεκάχρονο κοριτσάκι, είστε συγγενείς;

Μητέρα 37χρονου: Ναι, ναι είναι της ανιψιάς μου και έχει βαφτίσει και το παιδί του το μικρό.

Δημοσιογράφος: Τώρα τι ακριβώς έχει συμβεί;

Μητέρα 37χρονου: Δεν ξέρω, δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ξέρω, εγώ παίρνω τηλέφωνο. Δεν ξέρω  είχα μία πληροφορία, ότι τον βαρεσαν λέει μέσα στην ασφάλεια στο Πύργο.... Παραδέχτηκε λέει ότι το έκανε αυτός.

Δημοσιογράφος: Ναι προφανώς οι αρχές, είδαν το βιντεοληπτικο υλικό. Είδαν τις κάμερες, ήταν μαζί εκείνο το βράδυ.

Μητέρα 37χρονου: Δεν ξέρω γιατί χθές το βράδυ, την ώρα που με πήρε η ανιψιά μου τηλέφωνο. Πήγε το παιδί μου εκεί στο σπίτι, έπλυνε το αμάξι γιατί δούλευε και μετά έφυγε. Ήταν εκεί η κόρη της, το κοριτσάκι ήταν εκεί η  Βασούλα μας. Μετά εξαφανίστηκε, είχε φύγει το παιδί μου.

Δημοσιογράφος: Η Βασιλική του έπλυνε το αυτοκίνητο;

Μητέρα 37χρονου: Το έπλυναν μαζί με το παιδί μου το αμάξι.

Δημοσιογράφος: Και μετά εξαφανίστηκε το παιδί.

Μητέρα 37χρονου: Ναι, ναι και το παιδί μου, το σταμάτησε η δίωξη ναρκωτικών. Εχθές το βράδυ έντεκα η ώρα και έλεγξαν το αμάξι για ναρκωτικά. Άμα είχε δει το παραμικρό, δεν θα το κράταγαν χθες; Το παιδί μου είναι μάλαμα, αποκλείεται το κεφάλι μου κόβω και τα χέρια μου τα βάζω στην φωτιά. Αποκλείεται να το έχει κάνει, το έμπλεξαν το παιδί μου. Δεν ξέρω γιατί. Γιατί αυτός που πήρε το κοριτσάκι, είχε ίδιο αμάξι με το γιο μου.

Δημοσιογράφος: Πάντως εσείς αυτό που μου λέτε. Δεν πιστεύετε, να έχει κάνει κάτι τέτοιο το παιδί σας.

Μητέρα 37χρονου: Όχι, όχι γιατί τα αγαπάει πολύ τα παιδιά. Και την Βασούλα την αγαπούσε και την ανιψιά μου την αγαπάει. Όλα, όλο το σόι το αγαπάει. Γιατί εκεί πήγαινε συνέχεια το παιδί μου, εκεί που μένει στη Ματιά... Δεν έχει άλλους συγγενείς των αδελφών μου, έχει τα ξαδέλφια του.

Δημοσιογράφος: Εσείς πως αντιδράσατε όταν το μάθατε, ότι κατηγορείται για την δολοφονία του κοριτσιού;

Μητέρα 37χρονου: Τράβαγα τα μαλλιά μου και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Απορώ γιατί είπαν, αυτά τα πράγματα. Απορώ. Μία λένε με μαχαίρι στο λαιμό, μία λένε με κατσαβίδι. Τώρα πήρα την ασφάλεια, δεν μπορώ ούτε να του μιλήσω, ούτε με αφήνουν να πάω να τον δώ. Ούτε να πάω να πάρω τα πράγματα του από το αμάξι, γιατί έχει τις κάρτες μου μέσα. Το παιδί μου εκεί και εγώ δεν ξέρω να βγάλω από την τράπεζα λεφτά και δεν με αφήνουν να πάρω τίποτα. Ούτε το κινητό του, ούτε τίποτα.

Δημοσιογράφος: Μου είπατε ότι η γυναίκα του,  είναι έγκυος. Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Μητέρα 37χρονου: Τον Σεπτέμβρη γεννάει.

Δημοσιογράφος: Ποια είναι η ψυχολογία της; Πως είναι;

Μητέρα 37χρονου: Έχει πάθει σοκ, είναι ξαπλωμένη τώρα. Έχει παθει σοκ, ούτε αυτή το πιστεύει. Έχει πάθει μεγάλο σοκ και φοβάμαι γιατί εγώ μένω σε ένα χωριό που είμαι έξω. Δεν έχει τίποτα,  εδώ πέρα.

 Δημοσιογράφος: Και έχει άλλα τέσσερα παιδιά; Έχετε άλλα πέντε εγγόνια;

Μητέρα 37χρονου: Έχει τρία κορίτσια και ένα αγοράκι και ένα που περιμένει κοριτσάκι. Πέντε τώρα... Δημοσιογράφος: Έχουν γραφτεί πολλά και αναφέρουν ότι έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό.

Μητέρα 37χρονου: Ψέματα δεν έχει βιάσει τίποτα, δεν έχει βιάσει κανέναν. (4:48) Το τι λένε και το γράφουν είναι όλα ψέματα.

Δημοσιογράφος: Εσείς είστε δίπλα στο παιδί σας, από ότι καταλαβαίνω. Το πιστεύεται, το στηρίζεται.

Μητέρα 37χρονου: Γιατί εγώ το μεγάλωσα,  με τα ίδια μου τα χέρια. Εγώ μόνη μου. Μόνη μου, ο πατέρας τους ήταν στη φυλακή και τα μεγάλωσα εγώ και τα έξι μου παιδιά. Μόνη μου και ξέρω κάθε μου παιδί πως είναι. Έξι παιδιά μεγάλωσα μόνη μου, είχα γίνει πατέρας και μάνα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ δούλευα, να μην τους λείψει τίποτα. Ούτε κλέφτες να γίνουν και τώρα τι μου λένε; Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Δεν μπορώ είμαι και άρρωστη γυναίκα, έχω και τη καρδιά μου , έχω και τον θυρεοειδή.  Δεν μπορώ, δεν μπορώ.

Δημοσιογράφος: Έχετε πέσει από τα σύννεφα,  με όλα αυτά που ακούτε.

Μητέρα 37χρονου: Ναι, έχω ψυχολογικό τρακ, έφυγα, έφυγα. Δεν μπορώ κοντεύω να μουρλαθώ, δεν ξέρω τίποτα. Τίποτα δεν ξέρω.


Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές - Βελόπουλος: Υπήρξε νοθεία, άλλαξαν τα ποσοστά που έστειλαν δικαστικοί αντιπρόσωποι

Σαντορίνη - Παναθηναϊκός: Οπαδός χτύπησε αθλητή με αμαξίδιο (βίντεο)

Κρήτη: Στην ΜΕΘ 2χρονο αγοράκι που κινδύνευσε να πνιγεί

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)