Κοινωνία

04 Ιουλίου 2024 12:23

Νέο Ψυχικό - Παναγιώτης Στάθης: Με δύο όπλα η εκτέλεση του τοπογράφου

Ποια νέα στοιχεία προκύπτουν για τη στυγερή δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Νέο Ψυχικό - Παναγιώτης Στάθης: Με δύο όπλα η εκτέλεση του τοπογράφου
-

Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως της δημοσιότητας" όσο ξετυλίγεται η έρευνα για τη στυγερή δολοφονία του τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό, έξω από τα γραφεία της εταιρείας που εργαζόταν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα, τη βαλλιστική εξέταση, ο δράστης "γάζωσε" τον άτυχο 54χρονο χρησιμοποιώντας δύο όπλα και συγκεκριμένα δύο εννιάρια πιστόλια.

Η σορός του 54χρονου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, φέρει πολλαπλά τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα δέχθηκε δεκάδες διαμπερή τραύματα στο κεφάλι, το σώμα και το πόδι.

Οι Αρχές που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους βίντεο με τον δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει και πρόβα στην παρακολούθηση του θύματος του, το οποίο εκτέλεσε έξω από τα γραφεία της εταιρείας του και εστιάζουν στην επαγγελματική δράση του θύματος σε Μύκονο, Ίο και Πάρο, για τον εντοπισμό του δράστη.

Η οικογένεια του 54χρονου τοπογράφου που «εκτελέστηκε» στο Ψυχικό έκανε δήλωση μέσα από την οποία ζητά να μην υπάρξει καμία δημοσιογραφική κάλυψη της κηδείας, ενώ καλεί την ΕΛ.ΑΣ να εξιχνιάσει άμεσα την άνανδρη δολοφονία.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)

O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)

Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)