Celebrity

04 Ιουλίου 2024 15:13

Ελένη Μενεγάκη: Απαντά on air στον Αρναούτογλου - "Μην γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη"

Ελένη Μενεγάκη: Απαντά on air στον Αρναούτογλου - "Μην γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη"

-

Τον Άρη Καβατζίκη υποδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με αφορμή αυτό η ίδια απάντησε στο παράπονο που έκανε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 για αυτή.

Διαβάστε επίσης! Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: "Με έχει στεναχωρήσει, είμαι βαθιά πληγωμένος από την συμπεριφορά της"

«Ο Γρηγόρης είναι γοητευτικός, έχει χιούμορ. Πριν από λίγες ημέρες μίλαγα πάλι για τον Γρηγόρη. Λέω τόσα καλά πράγματα που τα πιστεύω για αυτόν και αυτός ο άτιμος έχει κολλήσει γιατί δεν πάω καλεσμένη. Έλεος σου έχει έρθει όλη η Ελλάδα βρε Γρηγόρη!

Εγώ είμαι το θέμα; Βρε Γρηγόρη! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ρε Γρηγόρη αυτό είναι πιο σημαντικό; Πες ότι σου είχα έρθει 5 φορές και έλεγα κάθε φορά άντε μωρέ! Λέω παντού τα καλύτερα, γιατί τα πιστεύω. Σε ξέρω από τότε που ήσουν στο TV Μακεδονία! Και ο γιος μου είναι Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο, λες να μου βγει γκρινιάρης; Δεν μου αρέσει η γκρίνια», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)