Κοινωνία

08 Ιουνίου 2024 10:56

Βόλος: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων με “ραντεβού”

Σοκαρισμένοι οι περίοικοι είδαν να καταφτάνουν περισσότερα από 10 ανήλικα άτομα στο σημείο, να διαπληκτίζονται με φωνές και στη συνέχεια να ξυλοκοπούν ο ένας τον άλλον.

Βόλος: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων με “ραντεβού”
-

Ραντεβού “για να λύσει τις διαφορές της” έδωσε μια ομάδα ανηλίκων, αργά το βράδυ της Παρασκευής 07.06, έξω από λύκειο στο κέντρο του Βόλου. Μια συμπλοκή η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 16χρονου, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η ομάδα των ανηλίκων συνεπλάκη γύρω στις 22.30 έξω από το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου, στην οδό Κύπρου. Οι ανήλικοι σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα της πόλης magnesianews.gr φαίνεται ότι έδωσαν ραντεβού με συγκεκριμένο σκοπό να χτυπηθούν, και στο σημείο μαζεύτηκαν πάνω από 10 άτομα.

Περίοικοι οι οποίοι αντιλήφθηκαν την συμπλοκή ειδοποίησαν την Αστυνομία, με τους μαθητές στη θέα των αστυνομικών να τρέπονται σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν προσαγωγές αρκετών νεαρών, ενώ οι αστυνομικοί εξακολουθούσαν να αναζητούν τους ανήλικους σε κεντρικούς δρόμους του Βόλου μέχρι αργά το βράδυ.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - Συμπλοκή: Μαχαιρώνονταν μέχρι που κατέρρευσαν (βίντεο)

Μετρό: Οι επεκτάσεις και οι νέοι σταθμοί

Συναυλία Coldplay: Στο ΟΑΚΑ από τα... χαράματα, για να βρεθούν δίπλα στην σκηνή (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)