Κοινωνία

06 Ιουνίου 2024 19:56

Τρίκαλα: Έκλεψαν το όπλο αστυνομικού σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού

Οι δράστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του και διέφυγαν πηδώντας την περίφραξη του αυτοκινητοδρόμου.

Τρίκαλα: Έκλεψαν το όπλο αστυνομικού σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού
-

Θύμα κλοπής έπεσε ένας αστυνομικός σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού στην Λαμία, στο ύψος Λιανοκλαδίου, όταν άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του και του έκλεψαν το όπλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο αστυνομικός σταμάτησε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ και δίχως να υπάρχει κανείς άλλος γύρω. Με το που μπήκε στις τουαλέτες οι δράστες, οι οποίοι ήταν σταθμευμένοι σε σημείο εκτός της περίφραξης, πήδηξαν μέσα, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και άρπαξαν το τσαντάκι του που είχε μέσα μεταξύ άλλων και σύμφωνα με πληροφορίες, και το υπηρεσιακό του όπλο. Στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν ο αστυνομικός βγήκε έξω, προσπάθησε να τους πιάσει, αλλά αυτοί τράπηκαν σε φυγή.

Αναμένεται να διερευνηθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Το trikalavoice.gr σημειώνει πως είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό σε πάρκινγκ των ελληνικών αυτοκινητόδρομων, πρώτη φορά στον Ε-65 το συγκεκριμένο τμήμα του οποίου δόθηκε σε κυκλοφορία πριν ενάμισι μήνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τσεχία: Φονική σύγκρουση τρένων (εικόνες)

Βούλα: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας σε φονική σύγκρουση με αυτοκίνητο

Γάζα: Βομβαρδισμός σχολείου με δεκάδες άμαχους νεκρούς

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)