Κοινωνία

03 Ιουνίου 2024 22:22 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουνίου 2024 23:09

Σαμοθράκη: Ψαροντουφεκάς σκοτώθηκε από διερχόμενο σκάφος

Πώς συνέβη η τραγωδία στην Σαμοθράκη που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο άνδρα.

Σαμοθράκη: Ψαροντουφεκάς σκοτώθηκε από διερχόμενο σκάφος
-

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 44χρονος υποβρύχιος αλιέας (ψαροντουφεκάς ) στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης, όταν παρασύρθηκε από ταχύπλοο σκάφος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη περί τις 18.00, η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από το Λιμενικό ενώ ο οδηγός του ταχύπλοου και ένας ακόμη άνδρας που επέβαινε στο σκάφος - οι οποίοι φέρεται να έκαναν διακοπές στην περιοχή - κρατούνται στο Λιμενικό Τμήμα της Σαμοθράκης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή του 44χρονου ενώ συγκλονισμένος όπως και όλοι οι κάτοικοι του νησιού, δηλώνει ο δήμαρχος Σαμοθράκης Θανάσης Βίτσας. Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ δεδομένου του σοκ που έχει προκαλέσει στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας ο αδόκητος θάνατος ενός νέου ανθρώπου, το ότι η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη - τόσο ως προς τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος όσο και την εξεύρεση άμεσα μέσου μεταφοράς της σορού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης - δεν υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω πληροφοριών και στοιχείων.

Σημειώνεται ότι μέχρι και τις βραδινές ώρες συνεχίζονται οι προσπάθειες η σορός - η οποία παραμένει στο Κέντρο Υγείας - να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να πραγματοποιηθεί αύριο η νεκροψία - νεκροτομή.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

"Εντοπισμός υποβρύχιου αλιέα χωρίς τις αισθήσεις του από ΠΛΣ στην περιοχή Αγίου Ανδράς Σαμοθράκης. Ο άνδρας μεταφέρεται στο λιμάνι Σαμοθράκης από το ΠΛΣ. Σύλληψη των 2 αλλοδαπών επιβαινόντων ΤΧ σκάφους για τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου υποβρύχιου αλιέα στην περιοχή Αγίου Ανδρέα Σαμοθράκης".

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Χαλκίδα: 37χρονος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία

Νέα Ιωνία: Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι και καρφώθηκε στα κάγκελα

Κασσελάκης για πόθεν έσχες: Η δική μου αριστερά, δεν είναι στο πορτοφόλι μου, είναι στην ψυχή μου (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)