Πολιτική

03 Ιουνίου 2024 21:13 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουνίου 2024 23:13

Κασσελάκης για πόθεν έσχες: Η δική μου αριστερά, δεν είναι στο πορτοφόλι μου, είναι στην ψυχή μου (βίντεο)

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία για την περιουσιακά  κατάσταση του. "Και το τελευταίο μου δολάριο είναι φορολογημένο σε μια χώρα που αν φοροδιαφύγεις, πας φυλακή" είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Θεσσαλονίκη.

Κασσελάκης για πόθεν έσχες: Η δική μου αριστερά, δεν είναι στο πορτοφόλι μου, είναι στην ψυχή μου (βίντεο)
-

Απο τη Θεσσαλονίκη, με φόντο τον Λευκό Πύργο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, δημοσιοποίησε το πόθεν έσχες του όπως είχε προαναγγείλει. 

Εν μέσω επιθέσεων στην κυβέρνηση και πυρών για τον πόλεμο που όπως είπε δέχτηκε, έκανε μια αναδρομή στη ζωή του και κατέληξε στα περιουσιακά του στοιχεία.

"Και το τελευταίο μου δολάριο είναι φορολογημένο σε μια χώρα που αν φοροδιαφύγεις, πάς φυλακή" είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης απο τη Θεσσαλονίκη.

“Ζητούν επίμονα να υποβάλω το πόθεν έσχες μου, που δεν ήμουν στην Ελλάδα γιατί το σύστημα δεν περιλαμβάνει τους ίδιους” είπε ακόμη.

“Δεν έχουν ανοίξει την ψηφιακή πλατφόρμα να μπορούμε να υποβάλλουμε ηλεκτρονικά το πόθεν έσχες μς όλοι οι υπόχρεοι” τόνισε για την ψηφιακή διακυβέρνηση.

“Η δική μου αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου είναι στην ψυχή μου”, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια κάλεσε τον Πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει όπως έκανε εκείνος τα στοιχεία τα δικά του αλλά και του συζύγου του, Τάιλερ, πριν τις ευρωεκλογές.

Δείτε τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την περιουσιακή του κατάσταση:

"Εάν κυβερνούσαμε αύριο, πάλι καλύτερα από τη Νέα Δημοκρατία θα πηγαίναμε, θα κοβόταν το δάχτυλο που μπαίνει στο μέλι", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στην ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης και κάλεσε τους ψηφοφόρους να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, "αλαζονεία τέλος", στις ευρωεκλογές της Κυριακής, λέγοντας πως "είναι η τελευταία ευκαιρία για αξιοπρέπεια".

"Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι επιχειρηματίας με δράση στις ΗΠΑ 21 χρόνια, αγωνίστηκα, πέτυχα, έβγαλα κάποια χρήματα και δεν ήρθα να βγάλω ούτε ένα ευρώ σε βάρος της χώρας μου. Οι πειρατές δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κόμματα που χρωστάνε 500 εκατομμύρια ευρώ", είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο κ. Κασσελάκης παρουσίασε σε γιγαντοοθόνες πίνακα με οικονομικά στοιχεία για την περιουσιακή του κατάσταση το 2023 και κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει κι αυτός τα δικά του περιουσιακά στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές.

Επισήμανε ότι στον πίνακα αυτόν περιλαμβάνονται και τα περιουσιακά του συζύγου του. Είπε ότι "τα πιστόλια του Μαξίμου ετοιμάζονται να πυροβολήσουν" τον σύζυγο του και τους κάλεσε να τον αφήσουν ήσυχο, διότι εκείνος δεν πολιτεύεται, και αν θέλουν να χτυπήσουν τον ίδιο.

Παρουσίσε και συγκριτικό πίνακα με τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Μητσοτάκη το 2021 και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει εξαπολύσει επίθεση εναντίον του για το θέμα του "πόθεν έσχες", ενώ η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή του παραμένει κλειστή.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε και αυτοκριτική για δικές του ευθύνες σχετικά με την υπερπροβολή του από τα μέσα ενημέρωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Χαλκίδα: 37χρονος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία

Νέα Ιωνία: Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι και καρφώθηκε στα κάγκελα

Τεκμήρια φορολόγησης: Οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσφεύγουν στο ΣτΕ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)