Παράξενα

04 Ιουνίου 2024 08:23

Ιταλία: 3 φίλοι αγκαλιάζονται πριν τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά ποταμού (βίντεο)

Οι τρεις τους εθεάθησαν για τελευταία φορά ζωντανοί την Παρασκευή, όταν έκαναν μια βόλτα κατά μήκος του ποταμού Natisone, στο Friuli.

Ιταλία: 3 φίλοι αγκαλιάζονται πριν τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά ποταμού (βίντεο)
-

Μία τραγωδία σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στην βορειοανατολική Ιταλία, όταν μία παρέα τριών ατόμων εγκλωβίστηκε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ενός ποταμού στην επαρχία Friuli.

Τα συγκλονιστικά πλάνα που αναρτήθηκαν στο X δείχνουν την Patrizia Cormos, 20 ετών, τη φίλη της Bianca Doros, 23 ετών, και τον φίλο της Cristian Molnar, 25 ετών, να στέκονται μαζί αγκαλιασμένοι μέσα σε ένα φουρτουνιασμένο ποτάμι, λίγο πριν τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά.

Οι τρεις τους εθεάθησαν για τελευταία φορά ζωντανοί την Παρασκευή, όταν έκαναν μια βόλτα κατά μήκος του ποταμού Natisone, στο Friuli.

Ο επικεφαλής των πυροσβεστών στο Udine, Giorgio Basile, δήλωσε στην Telegraph ότι τους πέταξε ένα σχοινί σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασωθούν.

Αλλά με τραγικό τρόπο "τους κατάπιαν τα νερά της πλημμύρας", ενώ εκείνος παρακολουθούσε ανήμπορος και τους είδε να "εξαφανίζονται".

Δύο σοροί, που πιστεύεται ότι ανήκουν στην Patrizia Cormos και την Bianca Doros, ανακαλύφθηκαν 1 χλμ. από το σημείο την Δευτέρα. Οι έρευνες συνεχίζονται ακόμη για τον Cristian Molnar, με την πυροσβεστική υπηρεσία να τονίζει ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να βρούν τον τρίτο αγνοούμενο.

Μία από τις κοπέλες έκανε επείγουσα κλήση στην αστυνομία στις 1.35 μ.μ. την Παρασκευή και οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο όπου βρίσκονταν αποκλεισμένοι.

Ένας πυροσβέστης τους είπε από μια κοντινή γέφυρα να μείνουν ενωμένοι και οι 3 τους αγκαλιάστηκαν μεταξύ τους, για να κρατηθούν απέναντι στα ορμητικά νερά.
Ένας πυροσβέστης είπε στις τρομοκρατημένες φίλες: "Μείνετε μαζί, μαζευτείτε, αγκαλιαστείτε". Αλλά ακούγεται λίγο αργότερα να λέει με τρόμο: "Ωχ όχι - ωχ Θεέ μου".

Με τραγικό τρόπο, δεν μπόρεσαν να κρατηθούν και παρασύρθηκαν, ενώ έντρομοι οι διασώστες παρακολουθούσαν χωρίς δυστυχώς να μπορούν να αποτρέψουν το κακό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)