Κοινωνία

02 Ιουνίου 2024 15:02

Αθήνα: Συνελήφθησαν ανήλικοι για ληστείες με λεία κινητό και κόσμημα

Σε Καλλιθέα και Άγιο Παντελεήμονα, οι γειτονιές αναστατώθηκαν από την παραβατικότητα ανηλίκων δραστών εναντίον ανυποψίαστων περαστικών.

Αθήνα: Συνελήφθησαν ανήλικοι για ληστείες με λεία κινητό και κόσμημα
-

Συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 31.05 στην Καλλιθέα Αττικής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ 3 ανήλικοι ηλικίας 17, 16 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος άλλου ανηλίκου. Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι φέρονται να προσέγγισαν ανήλικο ο οποίος κινείτο πεζός, και με χρήση σωματικής βίας, να του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο και να διέφυγαν. Κληθέντες αστυνομικοί, λίγο αργότερα και μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τους φερόμενους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, το οποίο επελήφθη προανακριτικά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Επιπλέον, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 01.06 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ 2 ανήλικοι ηλικίας αμφότεροι 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία. Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι φέρονται να προσέγγισαν 20χρονο ο οποίος κινείτο πεζός, και με χρήση σωματικής βίας, να του αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα και να διέφυγαν. Κληθέντες αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν σε παρακείμενο σημείο τους φερόμενους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επελήφθη προανακριτικά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη - Πνιγμός Νικόλα: Η μητέρα ήταν στο σπίτι με το μωρό, όταν χάθηκε το αγοράκι στην θάλασσα

Κωνσταντινούπολη - Κατάρρευση πολυκατοικίας: Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια πολλοί ένοικοι (εικόνες)

Champions League - Κάρλο Αντσελότι: o “Μίδας” με τα περισσότερα τρόπαια (εικόνες) 


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)