Κοινωνία

04 Ιουλίου 2024 14:25

Χαλκιδική: Έφηβοι ασελγούσαν σε 11χρονο και το κατέγραφαν σε βίντεο

Τι ανέφερε στην καταγγελία του, σε κατάσταση σοκ το αγόρι, όταν παρουσιάστηκε στις Αρχές. Γιατί οι ανήλικοι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Τι άλλο ερευνούν οι αστυνομικοί.

Χαλκιδική: Έφηβοι ασελγούσαν σε 11χρονο και το κατέγραφαν σε βίντεο
-

Δύο ανήλικοι 13 και 15 ετών καταγγέλθηκαν από 11χρονο σε περιοχή της Χαλκιδικής, ότι ασκούσαν βία εναντίον του και τον παρενοχλούσαν σεξουαλικά, φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας με κινητό τηλέφωνο τις πράξεις τους.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση– ποινικά αδικήματα της εξύβρισης, σωματικής βλάβης, απειλής, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων.

Με εντολή του εισαγγελέα Πολυγύρου οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενόψει της συνεχιζόμενης έρευνας, η οποία διεξάγεται για τις καταγγελλόμενες πράξεις, και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από τέλη Ιουνίου έως αρχές Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)

O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)

Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)