Κοινωνία

01 Ιουνίου 2024 20:13

Μύκονος - Καταγγελία: Ξυλοδαρμός εστιάτορα από συνέταιρό του μέσα στην ταβέρνα τους

Ποια ήταν η αιτία για την οποία, σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν τόσο σοβαρά μέσα στο κατάστημά τους μέρα-μεσημέρι.

Μύκονος - Καταγγελία: Ξυλοδαρμός εστιάτορα από συνέταιρό του μέσα στην ταβέρνα τους
-

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο στη Μύκονο, με θύμα τον συνιδιοκτήτη γνωστής ψαροταβέρνας στο νησί. Δράστης του ξυλοδαρμού του εστιάτορα φέρεται να είναι ο συνέταιρός του, δηλαδή ο άλλος ιδιοκτήτης του καταστήματος, με τον οποίο διαπληκτίστηκαν σε σημείο να έρθουν στα χέρια.

Είχε προηγηθεί άλλο ένα επεισόδιο την Παρασκευή, εκείνη τη φορά μεταξύ του φερόμενου ως θύτη, και μιας υπαλλήλου του καταστήματος, μετά από το οποίο η υπάλληλος εκδήλωσε κρίση άγχους και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Σάββατο ο εστιάτορας επισκέφτηκε το μαγαζί για να ζητήσει τον λόγο από τον συνέταιρό του για την πρόσληψή της. Οι δύο άντρες μετά από έντονη λογομαχία “πιάστηκαν στα χέρια”, και ακολούθησε συμπλοκή με την συμμετοχή κι άλλων προσώπων τα οποία συνόδευαν τον θιγόμενο επιχειρηματία.

Το θύμα υποστηρίζει ότι δέχθηκε γροθιές από τους ανθρώπους του συνεταίρου του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Η πρωτιά της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η 4η θέση κι η αδιευκρίνιστη ψήφος

Λιόσια - Καμένο πτώμα: “Μεταθανάτιες οι κακώσεις στη σορό”, βλέπει η ιατροδικαστική

Άρης – ΠΑΟΚ: Διακοπή του αγώνα Κ15 λόγω... γονέων (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)