Αθλητικά

31 Μαΐου 2024 21:18

Ο Παυλίδης πλησιάζει στην Μπενφίκα

Οι Πορτογάλοι έχουν καταθέσει προσφορά που ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πείσουν την Αλκμάαρ να παραχωρήσει τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Παυλίδης πλησιάζει στην Μπενφίκα
-

Έτοιμος να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή... ζωής είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς οι διαπραγματεύσεις της Αλκμάαρ με την Μπενφίκα είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο κι ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είναι κοντά στη μετακόμισή του στους «αετούς» της Λισαβόνας.

Ο Παυλίδης ήταν εξαρχής ο βασικός στόχος του τεχνικού της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ για την κορυφή της επίθεσης και η διοίκηση του πορτογαλικού κλαμπ, κατέθεσε πρόταση προς την ΑΖ η οποία ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης.

Οι συζητήσεις έχουν φτάσει πλέον σε τελικό στάδιο και με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Παυλίδη με την Αλκμάαρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, στην Πορτογαλία θεωρείται δεδομένο πως θα ενδώσει στις πιέσεις της πορτογαλικής ομάδας και θα παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ της την τελευταία διετία σε όλες τις διοργανώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία - Efes 2024: Άσκση αφιερωμένη στην επέτειο εισβολή στην Κύπρο (εικόνες)

Επαναπατρίστηκαν λείψανα Ελλήνων από την Κύπρο

Εφοριακοί “κάλυψαν” επιχειρηματία που τους χρημάτισε

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)