Υγεία

31 Μαΐου 2024 13:40

Κέκρυρα: Καταγγελία για κακοποίηση ανήλικης από υπαλλήλους ορφανοτροφείου

Τι ανέφερε στην καταγγελία της, κατά της δομής, που έκανε η αδερφή της ανήλικης, που ειδοποίησε τις Αρχές. Τι αναφέρει για την ψυχολόγο.

Κέκρυρα: Καταγγελία για κακοποίηση ανήλικης από υπαλλήλους ορφανοτροφείου
-

Μία 18χρονη, έκανε καταγγελία σε δομή στην περιοχή της Κέρκυρας, αναφέροντας ότι η ανήλικη αδερφή της κακοποιήθηκε μέσα στο ορφανοτροφείο που διέμενε.

Πιο συγκεκριμένα, μήνυση κατά μιας ψυχολόγου ορφανοτροφείου στην Κέρκυρα και μιας κοινωνικής λειτουργού ανηλίκων, υπέβαλε 18χρονη για «σωματική βλάβη» σε βάρος της αδερφής της, ηλικίας 15 ετών, που μένει στο ίδρυμα.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την μεταφορά της 15χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για εξέταση, την προστατευτική της φύλαξη, καθώς και τη λήψη κατάθεσης παρουσία παιδοψυχολόγου.

Από την πλευρά του δήμου της Κέρκυρας αναφέρεται ότι δεν υπάρχει κακοποίηση εναντίον της κοπέλας και πως πρόκειται για μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση και με αντίστοιχη ευαισθησία θα την αντιμετωπίσουν, αναφέρει η ΕΡΤ.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και οι αστυνομικοί αναμένεται εντός της ημέρας να πάρουν καταθέσεις από όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη: Εγώ δεν επένδυσα πάνω στον πόνο των συγγενών

Ομόνοια: Βρέθηκε δεμένη, κακοποιημένη σεξουαλικά και μαχαιρωμένη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Γιάννενα: Φαντάροι τραυματίστηκαν σε ατύχημα με όλμο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)