Πολιτική

29 Μαΐου 2024 16:41

Ελληνοτουρκικά: Μπιζάκης και Μποζάι συζήτησαν πρόσθετους τρόπους συνεργασίας

Τι συζήτησαν συζήτησε ο Έλληνας Πρέσβης στην Άγκυρα και ο Αναπληρωτής Υπουργός και Διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Τουρκικού ΥΠΕΞ.

Ελληνοτουρκικά: Μπιζάκης και Μποζάι συζήτησαν πρόσθετους τρόπους συνεργασίας
-

Πρόσθετους τρόπους συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας συζήτησε ο Έλληνας Πρέσβης στην Άγκυρα Θεόδωρος Μπιζάκης με τον Αναπληρωτή Υπουργό και Διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Τουρκικού ΥΠΕΞ, Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάι ο οποίος θα είναι πλέον ο συνομιλητής των ομολόγων του Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και Κώστα Φραγκογιάννη, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση είχε καθοριστεί πριν ο Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάι αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στο πλαίσιο των οποίων είναι και ο φάκελος Ελλάδα.

Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών ανέβασε φωτογραφία του Τούρκου Αναπληρωτή Εξωτερικών με τον Έλληνα Πρέσβη στον λογαριασμό του στο twitter με την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός και Διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάι δέχθηκε τον Θεόδωρο Μπιζάκη, Πρέσβη της Ελλάδας στην Τουρκία, σε μια επίσκεψη αβροφροσύνης. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διμερείς σχέσεις και πρόσθετοι οδοί συνεργασίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Χανιά: 2χρονο αγοράκι κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Βελεστίνο: Πέρασε με το τρακτέρ πάνω από συγχωριανό του!

Μητέρα Κυριακής Γρίβα στον ΑΝΤ1: Θέλω να την μυρίσω, χάνω τη μυρωδιά της (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)