Celebrity

03 Ιουλίου 2024 08:58

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

-

Στη Μύκονο με φίλους πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακό η Φαίη Σκορδά, καθώς οι δύο γιοι της βρίσκονταν στον Πόρο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Στην παρέα της παρουσιάστριας βρισκόταν και ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Μπαρμπαλιάς, τον οποίο δημοσιεύματα ήθελαν ζευγάρι με την Τατιάνα Μπλάτνικ, ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία είχε διαψευστεί κατηγορηματικά.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! και τον Αλέξανδρο Ράπτη, οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Μπαρμπαλιά να έχει έρθει κοντά με τη Φαίη Σκορδά.

"Με τη Φαίη έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό. Έχουν βγει και για φαγητό ενώ εκείνη έχει γνωρίσει και την οικογένειά του. Προς το παρόν και οι δυο δηλώνουν ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική" λένε άνθρωποι που είναι κοντά στον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει ένα διακριτικό φλερτ από την πλευρά του επιχειρηματία, ενώ η παρουσιάστρια δηλώνει ιδιαίτερα κολακευμένη.

"Επειδή είναι πάνω από όλα μητέρα, είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τους ανθρώπους που αφήνει να εισβάλουν στη ζωή της. Το ότι ο 48χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών είναι σίγουρα κάτι που η Φαίη έχει εκτιμήσει πολύ" αναφέρει στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον της Φαίης Σκορδά.

Το περιοδικό φιλοξενεί φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με τον επιχειρηματία από βόλτα τους στα σοκάκια της Μυκόνου, ενώ το εξώφυλλο έχει ως τίτλο "Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;".

Την ίδια στιγμή, βίντεο του Mykonos live tv δείχνει την Φαίη Σκορδά σε βραδινή έξοδο στο νησί των ανέμων, με τον Γιώργο Μπαμπαλιά και τη Μαρίνα Βερνίκου.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)