Media

03 Ιουλίου 2024 08:19

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Το δημόσιο μήνυμα μετά το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς "Παγιδευμένοι"

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Το δημόσιο μήνυμα μετά το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς "Παγιδευμένοι"

-

Οριστικούς τίτλους τέλους έριξαν το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου οι "Παγιδευμένοι" στον ΑΝΤ1, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές που καθήλωσε τους τηλεθεατές, οι οποίοι το παρακολούθησαν με "κομμένη" την ανάσα.

Στο φινάλε υπήρξε μια τεράστια έκπληξη, καθώς μαθαίνουμε πως η Άννα, η ηρωίδα που μας σύστησε τηλεοπτικά την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, είναι έγκυος. Η μεγάλη ανατροπή ήρθε όμως όταν οι τηλεθεατές είδαν να περπατάει δίπλα της ο Δημήτρης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης), ο οποίος όλοι νόμιζαν πως είναι νεκρός.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου των "Παγιδευμένων", ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και να ευχαριστήσει δημόσια τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του.

"Δύο σεζόν μόλις ολοκληρώθηκαν. Είναι πολλοί αυτοί που βοήθησαν στο να γίνει αυτή η σειρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνταξιδιώτες μου σε αυτό το υπέροχο ταξίδι - σκηνοθέτες, συνεργεία, ηθοποιούς - αλλά κυρίως εσάς για την αγάπη με την οποία αγκαλιάσατε τους Παγιδευμένους. Καλό καλοκαίρι σε όλους και στο επανιδείν" έγραψε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης σε ανάρτησή του στα instastories.

Λεβεντογιαννης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)