Κοινωνία

29 Μαΐου 2024 07:44

Χανιά: 2χρονο αγοράκι κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Πως το παιδί εγκλωβίστηκε μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο, όπου το άφησε για λίγο η μητέρα του. Ποιος στάθηκε "σωτήρας" για το μικρό, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Χανιά: 2χρονο αγοράκι κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο
-

Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε γειτονιά της Χαλέπας στα Χανιά, όταν ένα αγοράκι 2 χρόνων κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη “Νέα Τηλεόραση” η μητέρα του παιδιού που είχε επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να μεταφέρει τις σακούλες με τα ψώνια στην είσοδο του σπιτιού. Στα ελάχιστα λεπτά που μεσολάβησαν ενεργοποιήθηκε το αυτόματο κλείδωμα του οχήματος με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο εσωτερικό το παιδάκι που βρισκόταν στο παιδικό καθισματάκι.

Τότε η μητέρα άρχισε να καλεί σε βοήθεια κινητοποιώντας τους γείτονες και τους εργαζόμενους σε παρακείμενη καφετέρια. Ενημερώθηκαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο το παιδάκι άρχισε να δυσφορεί. Διερχόμενος άνδρας με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας του παιδιού έσπασε το τζάμι του οδηγού με μια πέτρα απεγκλωβίζοντας το αγοράκι. Το παιδάκι μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ράφα: Οι ΗΠΑ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τους θανάτους αμάχων

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

Missing alert για την εξαφάνιση 38χρονου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)