Κοινωνία

28 Μαΐου 2024 15:05

Λέσβος τροχαίο με μηχανή: Κρίσιμη η κατάσταση της 17χρονης

Την μηχανή οδηγούσε ανήλικη η οποία δεν είχε και δίπλωμα. Η 17χρονη νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Λέσβος τροχαίο με μηχανή: Κρίσιμη η κατάσταση της 17χρονης
-

Ώρες αγωνίας για τους γονείς, τους στενούς συγγενείς και τους φίλους 17χρονης που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μηχανή την οποία οδηγούσε φίλη της.

Οι δύο φίλες έκαναν βόλτα με μηχανή, με την οδηγό όμως να μην έχει δίπλωμα. Αποτέλεσμα ήταν το δίκυκλο να βγει εκτός δρόμου και να ανατραπεί.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαΐου του 2024 όταν η μηχανή βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 17χρονης που καθόταν πίσω από την επίσης ανήλικη οδηγό, που όπως διαπιστώθηκε δεν είχε δίπλωμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, λίγο μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο Μυτιλήνης εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος της ανήλικης οδηγού, καθώς διαπιστώθηκε πως στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και σε βάρος των γονέων της, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Το τροχαίο συνέβη της μεσημβρινές ώρες στον δρόμο Μυτιλήνης – Λουτρών.

Ειδήσεις σήμερα

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Είμαι ο επόμενος Πρωθυπουργός, ο Τσίπρας “τελείωσε” με την πολιτική

Ενδοοικογενειακή βία - Νίκαια: Ανατροπή στην υπόθεση με το μαχαίρωμα

Μαρούσι: Μαθητές πέταξαν κροτίδες σε σχολική αίθουσα και τραυμάτισαν καθηγήτρια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)