Κοινωνία

24 Μαΐου 2024 16:43

Γιάννενα: Οδηγός αυτοκινήτου προκάλεσε σκόπιμα τραυματισμό δικυκλιστή και... εξαφανίστηκε

Πώς συνέβη το ατύχημα. Πως λειτούργησε ο οδηγός του αυτοκινήτου έναντι του οδηγού της μηχανής, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Γιάννενα: Οδηγός αυτοκινήτου προκάλεσε σκόπιμα τραυματισμό δικυκλιστή και... εξαφανίστηκε
-

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στα Γιάννενα για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού ενός αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται να συγκρούστηκε σκόπιμα με ένα δίκυκλο, να έριξε έτσι τον αναβάτη του τραυματισμένο στο οδόστρωμα και στη συνέχεια να τον εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με την καταγγελία του μοτοσικλετιστή, το ατύχημα έγινε το πρωί της Τετάρτης κοντά στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στην περιοχή της Ανατολής, όταν αρχικά τον προσπέρασε το Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο χαμήλωσε αιφνιδιαστικά την ταχύτητά του για να παρεμποδίσει την ασφαλή κυκλοφορία της μοτοσικλέτας πίσω του, και, όταν εκείνος επιχείρησε να το προσπεράσει, ο οδηγός, του έκανε απότομο ελιγμό φράζοντάς του τη διέλευση, και ανέτρεψε έτσι το δίκυκλο ρίχνοντας τον οδηγό κάτω τραυματισμένο. Μετά, ο οδηγός εξαφανίστηκε.

Ο οδηγός του δίκυκλου διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Εκεί κατήγγειλε όσα συνέβησαν στους αστυνομικούς της Τροχαίας οι οποίοι ερευνούν για να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη, εξετάζοντας και πλάνα από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γάζα: Βομβαρδισμοί και οδομαχίες στον θύλακα - Αίτημα να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός στη Χάγη

Πανελλαδικές Εξετάσεις: “Ώρα μηδέν” για τη διεκδίκηση μιας θέσης στα ΑΕΙ

Ρωσία: Μαθητές εκπαιδεύονται στην χρήση όπλων (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)