Πολιτισμός

22 Μαΐου 2024 23:11

“Πόρτα Ανοιχτή”: Κεραμίστες προσφέρουν έργα τους για συγκέντρωση χρημάτων

Στο πλαίσιο έκθεσης κεραμικής, που θα λειτουργεί έως τις 27 Μαΐου, οι κεραμίστες θα προσφέρουν έργα τους για την “Πόρτα Ανοιχτή”.

“Πόρτα Ανοιχτή”: Κεραμίστες προσφέρουν έργα τους για συγκέντρωση χρημάτων
-

Από τις 23 έως και τις 27 Μαΐου, θα λειτουργεί στην Γκαλερί ΣΚΟΥΦΑ (Σκουφά 4 Κολωνάκι), έκθεση Κεραμικής, για τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, 25 κεραμίστες – θα εκθέσουν/προσφέρουν έργα τους, ώστε να ενισχυθούν με τα έσοδα – τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ.

Πόρτα Ανοιχτή - εκθεση κεραμικής

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, εδώ και 52 χρόνια, συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο – στους ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση. Αυτή τη στιγμή, 240 παιδιά, έφηβοι και ενήλικες – απολαμβάνουν υπηρεσίες και προγράμματα εκπαίδευσης, αποκατάστασης, ψυχαγωγίας και κοινωνικής ένταξης.

Το έργο της είναι αναγνωρισμένο, ενώ ο Οργανισμός, μεταξύ άλλων - έχει τιμηθεί (δις) από την Ακαδημία, καθώς και από την Προεδρία της Δημοκρατίας, με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Ευποιϊας.

Ειδήσεις σήμερα:

antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχη

Tik Tok: Ο Μητσοτάκης, τα “παπούτσια ΝΔ” και η “λύσσα του Άδωνι” (βίντεο)

 Νίκαια: Σύλληψη διαρρηκτών επ' αυτοφώρω - Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους έβλεπε live από κάμερα 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)