Κόσμος

16 Μαΐου 2024 11:34

Debate Μπάιντεν - Τραμπ: Τι συμφώνησαν οι δύο υποψήφιοι

Πότε, σε ποιους τηλεοπτικούς σταθμούς και υπό ποιους όρους θα πραγματοποιηθεί ο διαξιφισμός των δύο πολιτικών

Debate Μπάιντεν - Τραμπ: Τι συμφώνησαν οι δύο υποψήφιοι
-

Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν δύο προεδρικές τηλεοπτικές συζητήσεις τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, βγάζοντας στο προσκήνιο την πολιτική μονομαχία η οποία θα κρίνει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Το CNN θα φιλοξενήσει το πρώτο φόρουμ στις 27 Ιουνίου στην βασική πολιτεία της Τζόρτζια. Το ABC θα φιλοξενήσει το δεύτερο στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση ήρθε αφότου ο πρόεδρος Μπάιντεν, Δημοκρατικός, παρουσίασε τους όρους του για να συζητήσει με τον Ρεπουμπλικανό προκάτοχό του, πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Το CNN είπε ότι δεν θα υπάρχει κοινό στη συζήτηση του Ιουνίου στην Ατλάντα, την οποία θα συντονίσουν οι οικοδεσπότες Τζέικ Τάπερ και Ντάνα Μπας. Έχει προγραμματιστεί ασυνήθιστα νωρίς για την προεκλογική κούρσα.

Το ABC είπε ότι οι παρουσιαστές του, David Muir και Linsey Davis, θα συντονίσουν τη δεύτερη συζήτηση, αλλά το δίκτυο δεν έχει καθορίσει την τοποθεσία.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ο οποίος είναι υποψήφιος ως ανεξάρτητος, κατηγόρησε τους δύο μεγάλους υποψηφίους για συμπαιγνία για τον αποκλεισμό του. Ωστόσο την Τετάρτη είπε στο X,  ότι πληροί τις προϋποθέσεις για τη συζήτηση στο CNN.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία - Μενίδι: Οι τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, το panic button και οι μαρτυρίες (βίντεο)

Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: Ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες

Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη για βιασμό της εν διαστάσει συζύγου του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)