Κόσμος

04 Ιουλίου 2024 09:17

O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)

Τι λέει σε βίντεο ο Ντόναλντ Τραμπ για τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. «Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ...μενα κακή» αναφέρει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)
-

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να μιλά με υβριστική γλώσσα κατά του Τζο Μπάιντεν αλλά και της Καμάλα Χάρις.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ να ισχυρίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν παραιτείται από την προεδρική κούρσα μετά την κακή του απόδοση στη συζήτηση της περασμένης εβδομάδας και επέκρινε την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις ως «πολύ κακή».

Τα σχόλια αυτά τα έκανε σε μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Truth Social που τον έδειχνε να μιλάει μέσα σε ένα αμάξι του γκολφ.

Στο βίντεο, ο Τραμπ λέει συγκεκριμένα σύμφωνα με το sky.com: «Παραιτείται από την κούρσα. Τον έδιωξα και αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε την Καμάλα» ακούγεται να λέει ο Τραμπ. «Θα είναι καλύτερη. Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ...μενα κακή» προσθέτει ο Τραμπ για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Επιστρέφοντας, δε, στον Μπάιντεν ακούγεται να αναρωτιέται «μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τύπο να διαπραγματεύεται με τον Πούτιν; Και ο πρόεδρος της Κίνας είναι ένας ισχυρός άνδρας, ένας πολύ σκληρός άνδρας και τον συναντούν και οι δύο».

Δεν είναι σαφές σε τι βασίζονται οι ισχυρισμοί του, καθώς ο 81χρονος Μπάιντεν είπε την Τετάρτη ότι δεν θα αποχωρήσει από την εκλογική “μάχη”, λέγοντας στους υποστηρικτές του: “Δεν φεύγω. Είμαι σε αυτόν τον αγώνα μέχρι το τέλος”.

Ωστόσο, οι αριθμοί των εκλογών του προέδρου έχουν μειωθεί και τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι είπε σε έναν σύμμαχό του ότι οι επιδόσεις του την επόμενη εβδομάδα είναι ζωτικής σημασίας - κάτι που διέψευσε ο Λευκός Οίκος.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”

Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)

Κύπρος: Άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του μετά από καυγά

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)