Κόσμος

16 Οκτωβρίου 2023 08:11 Τελευταία ενημέρωση : 16 Οκτωβρίου 2023 15:39

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ σκότωσε διοικητή της Χαμάς (βίντεο)

Πώς ο ισραηλινός στρατός έφτασε στον εντοπισμό του και βομβάρδισε το κτήριο μέσα στο οποίο βρισκόταν.

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ σκότωσε διοικητή της Χαμάς (βίντεο)
-

Μια ανακοίνωση του IDF ανέφερε ότι σκότωσε τον Ματέζ Εΐντ, διοικητή του νότιου στρατιωτικού τομέας της εθνικής πτέρυγας ασφαλείας της Χαμάς. Ο επιτελής φέρεται να εξουδετερώθηκε την Κυριακή σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

Μάλιστα οι ισραηλινοί ανήρτησαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο βομβαρδισμός του κτιρίου μέσα στο οποίο από ό,τι είπαν, ήταν ο διοικητής της Χαμας. Στη δήλωση αναφέρεται ότι  αξιοποιήθηκαν «ακριβείς πληροφορίες» με σκοπό και αποτέλεσμα τον εντοπισμό του νότιου διοικητή της Χαμάς.

Μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα και αεροσκάφη των IDF επιτέθηκαν επίσης την Κυριακή εναντίον 250 τρομοκρατικών στόχων στη Λωρίδα της Γάζας, κυρίως στο βόρειο τμήμα της Γάζας.

Πλήχθηκαν στρατιωτικές βάσεις, παρατηρητήρια και θέσεις εκτόξευσης ρουκετών που χρησιμοποιούνταν από τη Χαμάς και την Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ.

Ανάλυση της σημασίας της είδησης αυτής από τον διακεκριμένο διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"

Ειδήσεις σήμερα:

Παλαιστίνη - Αμπάς: Οι ενέργειες της Χαμάς δεν μας εκπροσωπούν

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα

Χάρης Δούκας: Η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)