Αθλητικά

13 Ιανουαρίου 2020 22:04 Τελευταία ενημέρωση : 14 Ιανουαρίου 2020 14:15

Ο Βαλβέρδε απολύθηκε από την Μπαρτσελόνα

Όνομα έκπληξη ο αντικαταστάτης του. Τι αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα;

Ο Βαλβέρδε απολύθηκε από την Μπαρτσελόνα
-

Τέλος ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την Μπαρτσελόνα!

Όπως μετέδωσε η «Marca» ο Βάσκος τεχνικός ενημερώθηκε ήδη από τη διοίκηση για τη λύση της συνεργασίας τους και, πλέον, αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση των Καταλανών.

Το διοικητικό συμβούλιο των «μπλαουγκράνα» βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Βαλβέρδε έχει ήδη ενημερωθεί από τον πρόεδρο των Καταλανών, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, για την απόφαση της διοίκησης να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Κίκε Σετιέν φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Οι διοικούντες την ομάδα της Βαρκελώνης αποφάσισαν στη διάρκεια του σημερινού πολύωρου συμβουλίου ότι ο πρώην προπονητής της Μπέτις θα είναι ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο.

Η απόφαση δεν πάρθηκε χωρίς διαβούλευση, ωστόσο, η επιλογή του έμπειρου τεχνικού είχε ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας και οριστικοποιήθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)