Αθλητικά

16 Δεκεμβρίου 2019 23:02

Ο Αντσελότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον

Ο Ιταλός τεχνικός που απολύθηκε από τη Νάπολι την περασμένη εβδομάδα, θα διαδεχθεί τον Μάρκο Σίλβα, στον πάγκο των «εφοπλιστών».

Ο Αντσελότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον
-

Η Έβερτον κατέληξε σε συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι, όπως μετέδωσε απόψε το SkySports, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να διαδεχθεί τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο των «εφοπλιστών».

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την άφιξη του Αντσελότι στο Μερσεϊσάιντ σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται, η ανακοίνωση να γίνει πριν από τον προημιτελικό της Τετάρτης με τη Λέστερ, για το League Cup.

Η Έβερτον επιβεβαίωσε ότι ο προσωρινός τεχνικός, Ντάνκαν Φέργκιουσον, θα καθοδηγήσει την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι, ενώ ο παλαίμαχος επιθετικός του συλλόγου φαίνεται ότι θα παραμείνει στο προπονητικό επιτελείο.

Ο Αντσελότι, ο οποίος απολύθηκε από τη Νάπολι την περασμένη εβδομάδα, κατάκτησε την Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας και το Community Shield ως τεχνικός της Τσέλσι (2009 - 2011), ενώ στην καριέρα του έχει «σηκώσει» τρία Champions League, δύο με την Μίλαν κι ένα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)