Αθλητικά

16 Δεκεμβρίου 2019 20:05

Παναθηναϊκός: Τι έδειξαν οι εξετάσεις Καλάθη και Παπαπέτρου

Οι δυο παίκτες του "τριφυλλιού" τραυματίστηκαν στον αγώνα με το Περιστέρι, όπου οι πράσινοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Τι έδειξαν οι εξετάσεις Καλάθη και Παπαπέτρου
-

Επανήλθαν στις θέσεις τους οι... καρδιές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, μετά τους τραυματισμούς των Νικ Καλάθη και Ιωάννη Παπαπέτρου στη διάρκεια του αγώνα με το Περιστέρι.

Η πρώτη ήττα των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα προβλημάτισε τον Ρικ Πιτίνο και τους υπεύθυνους του τμήματος μπάσκετ, ωστόσο, η ανησυχία τους για την κατάσταση των δύο βασικότατων παικτών ήταν ακόμη μεγαλύτερη μετά τον αγώνα.

Τελικά, οι εξετάσεις που υποβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (15/12) οι δύο διεθνείς ήταν «καθαρές» και πλέον, στην προπόνηση της Δευτέρας (16/12) θα φανεί εάν θα προλάβουν τον πρώτο αγώνα της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague με την Φενέρμπαχτσε, το βράδυ της Τρίτης (17/12) στο ΟΑΚΑ.

Ο Νικ Καλάθης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)