Αθλητικά

08 Δεκεμβρίου 2019 21:45 Τελευταία ενημέρωση : 09 Δεκεμβρίου 2019 15:28

Ο Παναθηναϊκός “κόλλησε” και στον Βόλο

Δεν τα κατάφεραν οι «πράσινοι» να κάνουν δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά στην φετινή διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός “κόλλησε” και στον Βόλο
-

Ακόμη ένα... στραβοπάτημα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν κατέφερε να ξεπεράσει το "εμπόδιο" του Βόλου, με τον αγώνα των δύο ομάδων να λήγει ισόπαλος, 1-1.

Οι δύο ομάδες σκόραραν από το σημείο του πέναλτι. Αρχικά στο 7' ο Χατζηγιοβάνης άνοιξε το σκορ και στο 34' ο Μουνίθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» ήταν πιο επικίνδυνοι στην επανάληψη κι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 92' να πάρουν τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός πάγωσε τον Βόλο και μόλις στο 6' κέρδισε πέναλτι. Ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Χατζηθεοδωρίδη και ο Μανούχος έδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάννης και έκανε το 0-1. Με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισαν και οι γηπεδούχοι. Ο Δώνης «γκρέμισε» τον Ζοάο στο 22' και ο Μουνίθ έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν καλός, αλλά οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες.

Οσο περνούσε η ώρα, ο Παναθηναϊκός πίεζε προσπαθώντας να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο 83΄ μετά από ωραία σέντρα του Χατζηγιοβάννη η κεφαλιά του Μπεκ πέρασε άουτ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι «πράσινοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Ο Περέα έκανε το σουτ και πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Δημόπουλος στη συνέχεια το σουτ του Μακέδα έφυγε ψηλά.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)Κάρτες: Τσίκα, Μαξ Αουγκούστο, Μελίσσας - Κολοβός, Γιόχανσον

ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι, Μαξ Αουγκούστο, Τσοκάνης, Τόρες, Ζοάο Ράφαελ (85' Λύρατζης), Μουνίθ, Μπαλογιάννης (63' Τσαούσης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον (76' Μπεκ), Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης (46' Νούνες), Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (46' Περέα), Μακέντα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)