Κόσμος

02 Ιουλίου 2019 11:35 Τελευταία ενημέρωση : 02 Ιουλίου 2019 21:14

Προκλητική επιθεώρηση στην Αμμόχωστο από αξιωματούχο του “Ψευδοκράτους” (εικόνες)

Θύελλα αντιδράσεων στην Κύπρο με αφορμή την προκλητική κίνηση του Κουντρέτ Οζερσάι.

Προκλητική επιθεώρηση στην Αμμόχωστο από αξιωματούχο του “Ψευδοκράτους” (εικόνες)
-

Χωρίς τέλος είναι οι προκλήσεις σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» του «Ψευδοκράτους» Κουντρέτ Οζερσάι μπήκε στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο Οζερσάι βρέθηκε εντός της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου προκειμένου να κάνει μια πρώτη ανασκόπηση πριν να πραγματοποιηθεί η «καταγραφή» των περιουσιακών στοιχείων από την «επιτροπή απογραφής».

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1 Κύπρου, το λεγόμενο «υπουργικό συμβούλιο» έχει δημιουργήσει μια ομάδα που απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες προκειμένου να καταγραφεί η ακίνητη περιουσία εντός της περίκλειστης Αμμοχώστου.

Την εισβολή του στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου αποκάλυψε και ο ίδιος ο Οζερσάι μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» του «Ψευδοκράτους» αναφέρει: «Ρίξαμε μια ματιά στην κλειστή πόλη της Αμμοχώστου, πριν ξεκινήσει η καταγραφή από την αρμόδια επιτροπή».

Οζερσάι - Αμμόχωστος

Οζερσάι - Αμμόχωστος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)