Life

04 Ιουνίου 2019 21:16

“Απένταρους” άφησε ο Τζορτζ Μάικλ στους συντρόφους του

Σε ποιους θα διαμοιραστεί η περιουσία των 97,6 εκατομμυρίων λιρών του τραγουδιστή…

“Απένταρους” άφησε ο Τζορτζ Μάικλ στους συντρόφους του
-

Ο Τζορτζ Μάικλ άφησε την περιουσία των 97,6 εκατομμυρίων λιρών σε συγγενείς και φίλους , αφήνοντας “απένταρους” τους πρώην συντρόφους του, Φάντι Φαουάζ και Κένι Γκος.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας περνά στις αδερφές του, Μέλανι και Γιόντα, ενώ μικρά ποσά θα πάρουν ο πατέρας του Κυριάκος και κάποιοι φίλοι του.

Η διαθήκη του Μάικλ ανοίχτηκε δύο χρόνια μετά το θάνατό του από ανακοπή καρδιάς, στα τέλη του 2018. Έγγραφα του δικαστηρίου με ημερομηνία 30 Μαΐου 2019 αποκαλύπτουν πως  θα διαμοιραστεί η περιουσία. Επίσης η αδερφή του Γιόντα, θα αποφασίσει ποιοι φίλοι του και πόσα χρήματα θα πάρουν…

Μετά το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, η οικογένεια του τραγουδιστή και ο τελευταίος του σύντροφος, Φάντι Φαουάζ, βρίσκονταν σε κόντρα για την περιουσία. Μάλιστα ο Φαουάζ είχε απειλήσει πως θα δημοσιοποιούσε την ιστορία της σχέσης του με τον Μάικλ αν δεν έπαιρνε τα χρήματα που θεωρεί ότι του αναλογούν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)