Πολιτική

26 Μαΐου 2019 21:14 Τελευταία ενημέρωση : 27 Μαΐου 2019 06:42

Αποτελέσματα Εκλογών - Δήμος Αθηναίων: Φαβορί ο Μπακογιάννης

Ως αδιαφιλονίκητο φαβορί προβάλλει ο Κώστας Μπακογιάννης, που έχει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Αποτελέσματα Εκλογών - Δήμος Αθηναίων: Φαβορί ο Μπακογιάννης
-

Θρίαμβο του Κώστα Μπακογιάννη δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στη “μάχη” της πρωτεύουσας.

Με ενσωματωμένο το 97,88% των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο κ. Μπακογιάννης προηγείται με 42,64 %. Ακολουθούν ο Νάσος Ηλιόπουλος με 16,97%, ο Παύλος Γερουλάνος με 13,17%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,58% και ο Νίκος Σοφιανός 7,46%.

Ποσοστό 2,2% εξασφαλίζει ο Γιώργος Καραμπελιάς και 2,1% ο Γιώργος Βουλγαράκης, ενώ έπονται ο Πέτρος Κωνσταντίνου (1,5%), ο Βασίλης Καπερνάρος (1,5%) και η Ντίνα Ρέππα (1%).

Σε δηλώσεις του, ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε ότι "αισθάνεται σοκ και δέος" για το ποσοστό που συγκέντρωσε, λέγοντας ότι "ξεπερνά κάθε προσδοκία"Στο πλευρό του αδερφού της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Αλεξία Μπακογιάννη, που γλέντησε με την ψυχή της το εκλογικό αποτέλεσμα.

Έτοιμος να δώσει τον αγώνα στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών για τον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας, εμφανίστηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ικανοποιημένος με το ποσοστό που έλαβε δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος, δηλώνοντας πως θα είναι “παρών” στο επόμενο Δ.Σ. για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Δήμου Αθηναίων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)