Κόσμος

21 Μαΐου 2019 07:14

Μητέρα - “τέρας ψυχραιμίας” σώζει την 4χρονη κόρη της από τρύπα (βίντεο)

Αν και αρχικά την κυρίευσε ο πανικός, η γυναίκα βρήκε τη δύναμη να βοηθήσει το κοριτσάκι της.

Μητέρα - “τέρας ψυχραιμίας” σώζει την 4χρονη κόρη της από τρύπα (βίντεο)
-

Μία γυναίκα που έκανε βόλτα με την κόρη της σε αγροτική περιοχή της Κίνας βρήκε την ψυχραιμία να σώσει το παιδί, συνεργαζόμενη με τους πυροσβέστες, όταν αυτό έπεσε σε βαθιά τρύπα.

Το κοριτσάκι έπεσε προσπαθώντας να πιάσει ένα φρούτο, που της έπεσε κατά τη διάρκεια βόλτας στο σημείο.

Λόγω όμως της στενής διαμέτρου της τρύπας, που ήταν μόλις 40 εκατοστά, κανένας από τους πυροσβέστες δεν μπορούσε να κατέβει στη βάθους 10 μέτρων τρύπα για να πιάσει το 4χρονο.

Αρχικά η μητέρα κυριεύτηκε από σοκ και πανικό, γρήγορα όμως συνήλθε και έδωσε οδηγίες στο παιδί να κρατήσει το σχοινί που του έριξαν οι πυροσβέστες, ενώ παράλληλα της έλεγε να μη φοβάται.

Όταν οι πυροσβέστες σιγουρεύτηκαν ότι το κορίτσι κρατά σωστά το σχοινί, άρχισαν να το τραβούν προς τα πάνω. Μόλις έφτασε στο ένα μέτρο από το χείλος της τρύπας, ένας από τους διασώστες το άρπαξε και το έβγαλε με ασφάλεια από μέρα.

Αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του, πήρε εξιτήριο και πήγε με τη μητέρα του στο σπίτι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)