Πολιτική

09 Μαΐου 2019 18:56

Μητσοτάκης: αφήνουμε πίσω μας μία εποχή λαϊκισμού και διχασμού (εικόνες)

Το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

Μητσοτάκης: αφήνουμε πίσω μας μία εποχή λαϊκισμού και διχασμού (εικόνες)
-

Καθ’ οδόν προς τα Ιωάννινα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε μία στάση στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, όπου τον υποδέχτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

«Με την δική σας στήριξη και τη στήριξη των συμπολιτών μας, πιστεύω πως θα συνεργαστούμε με τον Νεκτάριο, αυτός ως Περιφερειάρχης και εγώ ως Πρωθυπουργός, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Μητσοτάκης.

ΜΕΝΙΔΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

«Θέλω πραγματικά το βράδυ της 26ης Μαΐου να μπορούμε να πούμε όλοι ότι αφήνουμε πίσω μας μία εποχή σκοτεινή, μία εποχή λαϊκισμού, μία εποχή διχασμού, μια εποχή αναποτελεσματικότητας, ανασφάλειας, φτώχειας. Αυτά τα στοιχεία μας κληροδότησε δυστυχώς η σημερινή Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που, καθώς βλέπει ότι πλησιάζει το τέλος της, θα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, όλο και πιο τοξική, όλο και πιο κίτρινη», τόνισε.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΜΕΝΙΔΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Διεμήνυσε πως αποδίδει πολύ μεγάλη σημασία στις εκλογές της 26ης Μαΐου και υπενθυμίζοντας τη δήλωση Τσίπρα ότι «ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο από το Κοινοβούλιο αλλά και από την ελληνική κοινωνία», είπε: «Ψήφο εμπιστοσύνης η ελληνική κοινωνία την 26η Μαΐου θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Και μετά, το βράδυ ας έρθει να κάνει το ταμείο».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΜΕΝΙΔΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που συγκεντρώθηκαν για να τον υποδεχτούν στην παραλία, στο χώρο της κεντρικής πλατείας.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΜΕΝΙΔΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΜΕΝΙΔΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)