Αθλητικά

13 Απριλίου 2019 16:36

Δεν εμφανίστηκαν στο ΣΕΦ οι Γουέμπερ – Τουπάν

Με δύο παίκτες από την ομάδα εφήβων συμπληρώθηκε η δεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δεν εμφανίστηκαν στο ΣΕΦ οι Γουέμπερ – Τουπάν
-

Με σύνθεση ανάγκης ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στο ΣΕΦ δεν εμφανίστηκαν οι Τουπάν και Γουέμπερ . Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ζευγαράς και Κολοβέρος, από την ομάδα των εφήβων, οι οποίοι κλήθηκαν να αγωνιστούν μαζί με τους οκτώ επαγγελματίες του Ολυμπιακού.

Με τον Γουέμπερ το “διαζύγιο” θα βγει από κοινού.

Οι Πειραιώτες είναι δυσαρεστημένοι από την εξωγηπεδική συμπεριφορά του Αμερικανού, η οποία περιλαμβάνει συνεχόμενα ξενύχτια, καταστροφές σε περιουσία της ομάδας, άρνηση να υποβληθεί σε εξετάσεις και σημάδια κατάθλιψης.

Ο Γουέμπερ δηλώνει δυσαρεστημένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και αναπολεί την  πατρίδα του. Επίσης δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους της απόφασης του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στους τελικούς του πρωταθλήματος αφού είναι «φρέσκος» στην Ελλάδα.

Ο Τουπαν, από την πλευρά του, ζήτησε να αποχωρήσει πρόωρα , διεκδικώντας όλα τα χρήματα του συμβολαίου του και όχι μόνο τα δεδουλευμένα. Ο Γάλλος αισθάνεται αδικημένος από τον Ντέιβιντ Μπλατ και θεωρεί πως η αγωνιστική του αξία έπεσε κατακόρυφα λόγω του Αμερικανοϊσραηλινού κόουτς.

Επίσης ενοχλήθηκε από τη δίμηνη καθυστέρηση πληρωμής. Οι άνθρωποι της ομάδας τον διαβεβαίωσαν πως εντός λίγων ημερών θα λυθεί το ζήτημα, με τον Τουπάν να ζητά η πληρωμή να γίνει σε ξένη τράπεζα και όχι σε ελληνική. Η ομάδα επέμενε να μπουν τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα, κάτι που αρνήθηκε ο Γάλλος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)